Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Αρ. Φλώρος – Tί απαντάει το Documento

Διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο της επιστολής της διοικήτριας του Ευαγγελισμού, ο Αριστείδης Φλώρος.

Δείτε: Ψεύτικες οι ιατρικές γνωματεύσεις της αποφυλάκισης Φλώρου

Έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου άσκησε ο Εισαγγελέας Εφετών Ευβοίας

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η εν λόγω γιατρός –που αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο του Ευαγγελισμού-, δεν τον εξέτασε ποτέ, μολονότι όμως οι εξετάσεις άπνοιας πραγματοποιήθηκαν όντως στο εν λόγω νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις για 24 ώρες ως κρατούμενος και στη συνέχεια η σχετική γνωμάτευση απεστάλη από το νοσοκομείο στο ψυχιατρικό κατάστημα Κορυδαλλού την οποία υπέγραφε ο κ. Ζακυνθινός, υπεύθυνος του αρμόδιου τμήματος του Ευαγγελισμού.

Η βεβαίωση για τις παραπάνω εξετάσεις όπως υποστηρίζει βρίσκεται στον φάκελό του στο ΚΕΠΑ.

To documentonews.gr μετά τις διαμαρτυρίες του κυρίου Φλώρου και των δικηγόρων του συνέχισε το ρεπορτάζ:

Οι δημοσιογραφικές πηγές του Documento είναι κατηγορηματικές πως, η επίμαχη γνωμάτευση ήταν μέσα στο φάκελο που απεστάλη από τον ΕΦΚΑ προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Η βασική γνωμάτευση στην οποία στηρίχτηκαν σε σχέση με την υπνική άπνοια, υπογράφεται πράγματι από την κυρία Λάμπρου Καλλιρρόη και είναι η βασική γνωμάτευση στην οποία βασίστηκε την απόφαση για το ποσοστό της αναπηρίας.

Σε ότι αφορά πάλι τον ισχυρισμό Φλώρου ότι το χαρτί της άπνοιας υπογράφτηκε από τον κ. Ζακυνθινό, όντως στον φάκελο του ΚΕΠΑ υπάρχει η υπογραφή του αλλά μόνο στην εξέταση σπιρομέτρησης.

documentonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί