Αποστολάκης για παρακολούθηση Φλώρου: Στη θέση του θα είχα παραιτηθεί

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφέρθηκε την Παρασκευή (20/01) στις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, από την ΕΥΠ τονίζοντας πως «στη θέση του θα είχε παραιτηθεί», αφού πρόκειται για «βόμβα στο στράτευμα».

Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε σε συνέντευξή του στο ATTICA TV ότι η στρατιωτική ηγεσία της χώρας διαχειρίζεται «θέματα υψίστης ασφαλείας και έχει στα χέρια της το σοβαρότερο κομμάτι της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας». Ακόμα, ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης πρόσθεσε πως «εάν δεν τους εμπιστευόμαστε, δεν χρειάζεται ούτε να τους παρακολουθούμε ούτε τίποτα, ζητάμε την παραίτησή τους».

Πάντως, όσον αφορά στην υπόθεση παρακολούθησης του Κωνσταντίνου Φλώρου κύριος Αποστολάκης σημείωσε: «Δεν βγήκε κάποιος ξεκάθαρα να πει, όχι δεν παρακολουθείται ή ναι παρακολουθείται γι’ αυτόν τον λόγο».

Αναφορικά με τη δική του στάση σε αντίστοιχο γεγονός, ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης τόνισε ότι θα είχε παραιτηθεί και επεσήμανε: «Δεν είναι καθόλου καλή εικόνα και στους απέναντι (σ.σ η Τουρκία). Πιθανώς να τρίβουν και τα χέρια τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί