Κρήτη: Έμειναν χωρίς ρεύμα για δύο ώρες, εξαιτίας ενός… παρκαρισμένου αυτοκινήτου! (Φωτο)

Σε βλάβη σε κεντρική τροφοδοτική γραμμή της πόλης οφείλεται η χθεσινοβραδινή διακοπή της ηλεκτροδότησης στα Χανιά από το Φρούριο του Φιρκά μέχρι το τέρμα της Νέας Χώρας, όπως είπε στο zarpanews.gr ο κ. Γιώργος Πλοκαμάκης ο προϊστάμενος δικτύου της ΔΕΗ.

Ο κ. Πλοκαμάκης σημείωσε επίσης πως η συγκεκριμένη βλάβη δεν επηρεάζει την ηλεκτροδότηση, αλλά η χθεσινή διακοπή που διήρκησε από τις 9 το βράδυ μέχρι σχεδόν τις 11 οφείλεται στο ότι το συνεργείο της ΔΕΗ , δεν είχε άμεσα την δυνατότητα της αποκατάστασης καθώς στο σημείο που έπρεπε να παρέμβει και το οποίο βρίσκονταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης, που σημειωτέον ανήκει στην επιχείρηση είχε σταθμεύσει ένα αυτοκίνητο.Μάλιστα στο πρόβλημα αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, όπως λέει ο προϊστάμενος δικτύου της ΔΕΗ να καθυστερήσει και η αποκατάσταση του προβλήματος, καθώς όπως επισημάνθηκε για τέτοιου είδους ζητήματα έχει προβλεφθεί η δυνατότητα παροχής ενέργειας από άλλες γραμμές.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί