Ποτάμι: Παρέμβαση υπέρ της παραμονής στο Κίνημα Αλλαγής

Παρέμβαση υπέρ της παραμονής στο Κίνημα Αλλαγής πραγματοποίησαν οι Μίλτος Κύρκος και Γιάννης Μεϊμάρογλου, τασσόμενοι εναντίον της εισήγησης του Σταύρου Θεοδωράκη για αποχώρηση του Ποταμιού από τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς.

Δείτε: Ο Στ. Θεοδωράκης εισηγήθηκε την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής

Τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος αξίωσαν την παραμονή στο Κίνημα Αλλαγής, υπό συγκεκριμένους προγραμματικούς όρους, οι οποίοι αφορούν:

  • τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης
  • την άρση των εμποδίων στην επιχειρηματικότητα
  • την αναμόρφωση της γεωργίας
  • την τόνωση του τουρισμού
  • τη διαμόρφωση ενός νέου ενεργειακού πλαισίου

Ταυτόχρονα, πρότειναν ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των παραπάνω μεταρρυθμίσεων, το οποίο θα περιλαμβάνει τις δράσεις των πρώτων 100 ημερών, του ενός χρόνου και των τριών επόμενων ετών.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η πλευρά του Σταύρου Θεοδωράκη δεν επιθυμεί η συγκεκριμένη πρόταση να τεθεί σε ψηφοφορία, επικαλούμενη διαδικαστικούς λόγους.

Πάντως, η πλειοψηφία των στελεχών του Ποταμιού, κάνοντας έντονη αυτοκριτική, φαίνεται πως στηρίζει την πρόταση του κ. Θεοδωράκη για αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής.

Η συνεδρίαση της Μεγάλης Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 18.00, ενώ θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί