3ο φεστιβάλ από τον Αθλητικό Σύλλογο Ηρακλείου “ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ”

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλείου “ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ” διοργανώνει το 3ο φεστιβάλ του από την Παρασκευή 22 Ιουνίου έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018. Το τριήμερο θα περιλαμβάνει πολιτικές εκδηλώσεις, μουσικές και φυσικά ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η είσοδος για όλες τις ημέρες είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 22/06/2018

Εκδήλωση-Συζήτηση: “Ο πολιτικός, οικονομικός και κοινωνικός απόηχος των μουντιάλ στην πορεία των χρόνων”

Χώρος: Πολύκεντρο νεολαίας «Ανδρόγεω» (δίπλα στα ΚΕΠ)

Ώρα: 19:00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η αυτοκρατορία της FIFA, πριν τρία περίπου χρόνια, εκτέθηκε μετά από μαζικές αποκαλύψεις που απέδειξαν την διεφθαρμένη δραστηριότητα της. Οι κοινωνικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει συνεχίζουν να παραμένουν στην αφάνεια και η παγκόσμια κοινότητα στέκεται άπραγη μπροστά στο καθεστώς της. Την Παρασκευή θα κάνουμε μια ανασκόπηση πάνω στο μοντέλο λειτουργίας της, στα κατορθώματα της, και θα αποχρωματίσουμε το φαντασμαγορικό υπερθέαμα του μουντιάλ.θα ακολουθήσει συζήτηση.

Σάββατο 23/06/2018

Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5 και Τουρνουά Μπάσκετ 3on3

Χώρος: Γήπεδο Μαρτινέγκο

Ώρα: 17:00

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ μας βρίσκει στα γήπεδα. Τουρνουά ποδοσφαίρου (5χ5) και μπάσκετ(3on3) στο Μαρτινέγκο! Μουσική, κέφι και ατελείωτο θέαμα αναμένεται να αντικρίσει όποιος βρεθεί εκεί, μακριά από ανταγωνιστικές λογικές και συμπεριφορές. Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει όποιος-α επιθυμεί, ανεξαρτήτου ηλικίας, αφού θα υπάρχει και τουρνουά για τους μικρoύς μας φίλους. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν στις 16:00 στο Μαρτινέγκο, αλλά όποια ομάδα επιθυμεί για καλύτερη οργάνωση, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή και με ένα μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/tiganitis2015 ή στο email της ομάδας tiganitis2015@espiv.net .Τα πρωταθλήματα ξεκινάνε αυστηρά στις 17:00.Η συμμετοχή είναι φυσικά ελεύθερη.Οι αγώνες θα διαρκούν 15 λεπτά και θα είναι νοκ άουτ.

Κυριακή 24/06/2018

Κρητικό Γλέντι με τους: Ιάκωβο Πατεράκη, Αλέκο Φανουράκη και το Χαράλαμπο Παρασχάκη.

Χώρος: Πάρκο Γεωργιάδη

Ώρα: 20:00

Να συζητήσουμε, να παίξουμε, να πιούμε και να χορέψουμε για ένα αυτό-οργανωμένο αθλητισμό, κόντρα στην εμπορευματοποίησή του.

Σας περιμένουμε όλους.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί