Πράσινη η κούπα στο μπάσκετ, πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός

Πρωταθλητής Ελλάδας για 36η φορά στην ιστορία του και δεύτερη διαδοχική αναδείχτηκε ο Παναθηναϊκός.

Αν και ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» απάντησαν με πολυφωνία στην επίθεση και επιμέρους σκορ, 29-15 στην 3η περίοδο για να φτάσουν άνετα εν συνεχεία στη νίκη με 84-70 και να κάνουν το 3-2 στο ΟΑΚΑ, στον 5ο τελικό των πλέι οφ της Α1. Μάικ Τζέιμς και Νίκος Παππάς έκαναν τη διαφορά για τους «πράσινους».

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 31-35, 60-50, 84-70

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πράσινη η κούπα στο μπάσκετ, πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός”

  1. αντιρατσιστής από τα lidl

    Ο μπασκετμπολίστας Ν. Παππάς είναι γνωστός για τις περίεργες συμπεριφορές του. Σε κάποιο έντυπο τον χαρακτήρισαν ως “αλήτη του παρκέ”.
    Το πιο περίεργο από όλα όμως ήταν ότι επέλεξε να διαφημίσει τα αντιρατσιστικά του αισθήματα, μεταξύ των γενικότερων φιλανθρωπικών αισθημάτων του, διηγούμενος μια ιστορία για έναν ασιάτη μικροπωλητή που πουλούσε τριαντάφυλλα στην Κυψέλη. Μεταξύ άλλων διηγήθηκε ότι εξεπλάγη, όταν διαπίστωσε ότι ο νεαρός ασιάτης είχε διάθεση να συνομιλήσουν σαν φίλοι, ακόμα και όταν δεν είχε να του δώσει τα χρήματα… “Υπάρχουν πολλοί μ@λ@κες σαν εμένα” παραδέχτηκε ο αθλητής. Δεν είχε διαβάσει αρχαία όμως στο σχολείο, αλλιώς θα ήξερε ότι “α αισχρόν εστί ποιείν, ταύτα νόμιζε μηδέ λέγειν είναι καλόν”.
    Δηλαδή όχι μόνο θεωρούσε ότι ο μπαγκλαντεσιανός δεν ήταν άνθρωπος, αλλά μηχανή που δέχεται κέρματα, αλλά και το παρουσίασε στα σάιτ και στην τηλεόραση ως ωραία ιστορία! Αυτή είναι η νοοτροπία του δήθεν φιλάνθρωπου, ότι καλοί οι αδύναμοι και οι αναξιοπαθούντες, αρκεί να μην είμαι εγώ ανάμεσά σε αυτούς…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί