Σε πραξικόπημα καλεί η Χρυσή Αυγή!: «Να συλλάβει ο στρατός τον ΠτΔ, τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ» (Βίντεο)

Η ναζιστική Χρυσή Αυγή, δια στόματος Μπαρμπαρούση, κάλεσε ευθέως σε πραξικόπημα κατά του πολιτεύματος, προκαλώντας την άμεση παρέμβαση του Νίκου Βούτση ο οποίος προανήγγειλε έκτακτη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ώστε να αποκλειστούν οι νεοναζί από τις συνεδριάσεις για την πρόταση μομφής.

Συγκαλούνται άμεσα τα αρμόδια όργανα της Βουλής με εισήγηση, την αποβολή της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, μετά από την πρωοτφανή ανοιχτή προτροπή του βουλευτή της νεοναζιστικής συμμορίας, Κ. Μπαρμπαρούση «να συλλάβει ο στρατός τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ».Τη ναζιστική πρόκληση καταδικάστηκε από όλα τα κόμματα ενώ ο πρόεδρος της Βουλής προανήγγειλε άμεση Διάσκεψη των προέδρων ώστε να ληφθούν μέτρα κατά των νεοναζί.

Ο Ν. Βούτσης επισήμανε ότι βρισκόμαστε προ μιας προφανούς προσπάθειας κλιμάκωσης με στόχο την πρόκληση επεισοδίων σήμερα, αύριο και την Κυριακή και τόνισε ότι η τοποθέτηση του χρυσαυγίτη βουλευτή συνιστά ανοιχτή προτροπή για πραξικόπημα εναντίον του δημοκρατικού πολιτεύματος και για επεισόδια σε θυλάκους -αν υπάρχουν- μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

H παρέμβαση του Ν. Βούτση, πριν λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής:

Το ανατριχιαστικό βίντεο όπου ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης, καλεί ευθέως τη στρατιωτική ηγεσία σε πραξικόπημα:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί