Στα Ψαρά ο Πάνος Καμμένος και οι αρχηγοί των Σωμάτων

Στο νησί των Ψαρών βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο των εορτασμών του Πολεμικού Ναυτικού με τίτλο «Μέγα το της θαλάσσης κράτος».

Στο ακριτικό νησί μεταφέρθηκαν η καρδιά του Κωνσταντίνου Κανάρη, τα λείψανα της Μπουμπουλίνας και η καρδιά του Ανδρέα Μιαούλη.

«H Ελλάδα επανέρχεται στο προσκήνιο και αποκαθιστά την εθνική της κυριαρχία» τόνισε από τα Ψαρά ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στο τέλος των μνημονίων.

Ο Πάνος Καμμένος και η στρατιωτική ηγεσία κατά τις εκδηλώσεις τιμής που γίνονται για τους ήρωες του ’21 έστειλαν μήνυμα αποφασιστικότητας και ενότητας.

Αναχαιτίσεις τουρκικών F16

Δύο ζεύγη τουρκικών αεροσκαφών F16 πραγματοποίησαν αλλεπάλληλες πτήσεις πάνω από νησίδες του νοτίου Αιγαίου από μεγάλο ύψος, συγκεκριμένα πάνω από τα Λέβιθα, τα Μαυριά, την Κίναρο – δυτικά της Λέρου – και το Αγαθονήσι. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.

Σημειώνεται, ότι την τρέχουσα εβδομάδα βρίσκεται σε εξέλιξη η άσκηση μεγάλης κλίμακας του Πολεμικού Ναυτικού ΚΑΤΑΙΓΙΣ, η οποία διεξάγεται σε ολόκληρο το Αιγαίο.

ΕΡΤ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί