“Βόμβα” Λημναίου, λίγο πριν τις εκλογές στην ΕΠΣΗ!- Τί ανακοίνωσε πριν ανοίξουν οι κάλπες (βίντεο-φωτο)

Με μια “βόμβα” μπήκε στην τελική ευθεία για τις αυριανές εκλογές στην ΕΠΣΗ, ο υποψήφιος πρόεδρος, Μανόλης Λημναίος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της παράταξής του για τη λύση ενός κεντρικού προβλήματος των ερασιτεχνικών σωματείων, εφόσον τη διοίκηση αναλάβει ο ίδιος από το βράδυ της Κυριακής:

Ο πρόεδρος της ‘’Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης’’ και υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Λημναίος Εμμανουήλ, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ενώπιον των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε και των σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, ανακοίνωσε οικονομικές χορηγίες (αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ) προς τα σωματεία του Νομού Ηρακλείου, που είναι ένα μέρος από το πρόγραμμα της παράταξής  του.
Συγκεκριμένα, μετά από προσπάθεια, κατάφεραν να εξασφαλιστούν οι οικονομικές χορηγίες που την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, θα καλύπτουν το πλήρες κόστος της διαιτησίας, των ιατρών και των παρατηρητών αγώνων.
Επίσης, κάθε σωματείο που θα δηλώνει συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου θα εισπράττει και το ποσό των 800 ευρώ, οικονομική ενίσχυση για το ξεκίνημα.

Οι εκλογές πραγματοποιούνται αύριο, με την προεδρία να διεκδικούν, ο επί 16 χρόνια πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, και ο Μανόλης Λημναίος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί