Στο Αρκαλοχώρι το Μαθητικό Φεστιβάλ στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Ο Δήμος  Μινώα Πεδιάδας  και η Σχολική Επιτροπή  Α/θμιας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας με  τη στήριξη της Δημοτικής Θεατρικής  Ομάδας «ΔΡΩΝΤΕΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ», διοργανώνουν 11 με 14 Ιουνίου 2018 Μαθητικό  Φεστιβάλ με την συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων  του Δήμου.

  Το τετραήμερο Φεστιβάλ  θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου και κατά  τη διάρκειά του τα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης θα παρουσιάσουν μουσικοθεατρικές παραστάσεις και εικαστικού περιεχομένου εκθέσεις, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα παιδιά παρουσιάζοντας την προσπάθειά τους στο πλαίσιο δράσης, ευαισθητοποίησης και διαδραστικότητας.

  Το Φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και σκοπό έχει την ανάδειξη των δεξιοτήτων των μαθητών αλλά και την ταυτόχρονη επαφή τους με μαθητές από όλα τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

  Με την ελπίδα ότι η πρωτοβουλία του συγκεκριμένου Μαθητικού Φεστιβάλ θα γίνει θεσμός και θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να ανοίξει τους ορίζοντές του και σε παγκρήτιο επίπεδο.   

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί