Τρία τροχαία με τέσσερις τραυματίες στην Κρήτη (Βίντεο & φωτο)

Τρία τροχαία σημειώθηκαν το πρωί, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κρήτη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Σύμφωνα με το anatolh.com, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο δρόμο Αγίου Νικολάου-Ελούντας όταν για άγνωστο λόγο γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, πέφτοντας πάνω σε στηθαίο, γεγονός σωτήριο για τη ζωή της, καθώς θα μπορούσε να πέσει στον γκρεμό. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της, χωρίς κανένα τραυματισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρει το site, λίγο μετά τις 12.00 τροχαίο σημειώθηκε και στην περιοχή του Σεληναρίου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσαν δυο Γερμανίδες τουρίστριες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα από τον Άγιο Νικόλαο που παρέλαβε σε σχετικά καλή κατάσταση τις δυο τραυματισμένες και τις μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Τροχαίο όμως σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι και στην Λεωφόρο Σούδας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Τσικαλαριών.

Όπως αναφέρει το kriti24.gr, το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και η δίκυκλη μηχανή, είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθούν στο οδόστρωμα ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του δίκυκλου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η τροχαία Χανίων.

Όπως διαπιστώθηκε ο τραυματισμός των δύο ανδρών δεν ήταν σοβαρός.

Μάλιστα στη Λεωφόρο Σούδας σχηματίστηκε μεγάλη «ουρά» και η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη επί 50 περίπου λεπτά.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί