Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος στο δήμο Ηρακλείου;- Το βίντεο αντιδημάρχου ως… “γενικού κληρονόμου” του Β. Λαμπρινού!

Δεν ξέρω, δεν πήρα χαμπάρι ή άρχισε η προεκλογική περίοδος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών (που, ούτως ή άλλως, καθώς φαίνεται θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019); Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα με την ανάρτηση του αντιδημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Αναστασάκη, η οποία μοιάζει… ακραιφνώς προεκλογική, καθώς συνοδεύεται με βίντεο για τα έργα και τις ημέρες του στο δήμο! Και μάλιστα σα να είναι ο… γενικός κληρονόμος!

Δε θα κρίνω αν όντως είναι σημαντικές αυτές οι παρεμβάσεις, αν είναι επί της δικής του ευθύνης ή άλλων συναδέλφων του ή αν καν είναι παρεμβάσεις του δήμου ή άλλου φορέα. Ή, ακόμα, κι αν κάποιες είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

(Βέβαια δε μας τα λέει όλα, για τις χαριστικές συμβάσεις στο ΚΤΕΛ, το κυκλοφοριακό μπάχαλο στο κέντρο, για να επωφεληθούν συγκεκριμένες επιχειρήσεις στάθμευσης κλπ, που είναι σίγουρα στη δική του ευθύνη- δείτε εδώ αναλυτικά – αλλά μας ενημέρωσε ότι επίκειται και δεύτερο βίντεο!)

Αυτό που έχει σημασία είναι μάλλον ότι εμφανίζεται ως… “γενικός κληρονόμος” της δημαρχιακής περιόδου Λαμπρινού κι ετοιμάζεται γι αυτό, μέσω της ΝΔ, φυσικά!

Διαβάστε τι ανάρτησε ο κ. Αναστασάκης

Δυο χρόνια περίπου μετά τη μέρα που ο δήμαρχος μου ανέθεσε τα ηνία της τεχνικής υπηρεσίας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ορισμένες στιγμές από το αρχείο μου (1ο μέρος). Έχοντας δημοπρατήσει με τους συνεργάτες μου, έργα που ξεπερνάνε τα 30 εκατομμύρια ευρώ στο ίδιο διάστημα, σας υπόσχομαι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη!

Δείτε και το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί