Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος για την εβδομάδα 19-25 Απριλίου:

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Απολαύστε την επική ταινία της Marvel σε Avant premiere, από την Τετάρτη 25 Απριλίου και σε κορυφαία 4-K Ultra Bright ποιότητα προβολής μόνο στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.  Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, το Εκδικητές: Αιώνιος Πόλεμος φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μαρκ Ραφάλο, Τζέρεμι Ρένερ, Πόλ Μπέτανι, Μπένεντικ Κάμπερμπατς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Ντον Τσίντλ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Μπράντλεϊ Κούπερ, Βιν Ντίζελ κ. α.

Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζόελ Ρουσό

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

  • Avant premiere την Τετάρτη 25/4 στις: 22:00, 22:30 (4-Κ) & 23:15 στις αίθουσες 1, 2 και 5.
  • Από Πέμπτη 26/5 στις: 18:00, 19:00 (3-D), 19:30 (4-Κ), 20:15, 21:00, 22:00 (3-D), 22:30 (4-Κ) & 23:15.

 

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Μια οικογένεια ζει σε ένα ήσυχο και απομονωμένο αγρόκτημα στο δάσος. Χρησιμοποιούν τη γλώσσα των κωφαλάλων, δεν κάνουν τον παραμικρό ήχο, αλλά όχι επειδή έχουν κάποιο σωματικό πρόβλημα. Και ο λόγος είναι τρομακτικά απλός: εάν δεν μπορούν να σε ακούσουν, δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν. Αλλά ο ήχος έρχεται από ένα μικρό ολέθριο λάθος.

Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Μπλάντ, Κέιτ Γούντγουαρντ, Μίλισεντ Σίμονς

Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30 στην αίθουσα 5.

 

RAMPAGE

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Ένας επιστήμονας μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί. Καθώς τα τέρατα διασχίζουν τις ΗΠΑ καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε θα ανακαλύψει πως μόνο η φιλία μπορεί να σώσει τον κόσμο.

Πρωταγωνιστούν: Ντουέϊν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέικ Λέισι, Τζο Μανγκανιέλο

Σκηνοθεσία: Μπράντ Πέιτον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 & 22:30 στην αίθουσα 1.

 

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Ένας καθηγητής ψυχολογίας ανακαλύπτει έναν ξεχασμένο φάκελο με τρεις άλυτες μεταφυσικές υποθέσεις. Επηρεασμένος από τα στοιχεία θα ξεκινήσει μια έρευνα προκειμένου να δώσει λογικές εξηγήσεις στα γεγονότα. Καθώς ερευνά τις υποθέσεις, θα έρθει αντιμέτωπος με προσωπικές ιστορίες με ανεξήγητες συνέπειες, περνώντας στη σκοτεινή πλευρά του ανεξήγητου.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτιν Φρίμαν (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών), Πολ Γουάιτχαουζ, Άλεξ Λούθερ

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ντίσον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 2.

 

 

GAME NIGHT

Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ – Οι βραδιές παιχνιδιών θα γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες για μια παρέα φίλων όταν ένας από αυτούς οργανώσει ένα παιχνίδι μυστηρίου με απόλυτη αληθοφάνεια. Ξαφνικά, όμως, κάποιος απαγάγεται! Είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού; Καθώς προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, θα ανακαλύψουν πως το «παιχνίδι» δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μπέιτμαν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μπίλι Μάγκνουσεν, Σάρον Χόργκαν

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Γκόλντσταϊν και Τζον Φράνσις Ντέιλι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 στην αίθουσα 4.

 

READY PLAYER ONE

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Έτος 2045 με τον κόσμο στα όρια του χάους και της κατάρρευσης. Η ανθρωπότητα έχει βρει σωτηρία σε ένα σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή Τζέιμς Χάλιντεϊ. Όταν ο Χάλιντεϊ πεθαίνει, αφήνει την αμύθητη περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό Πασχαλινό αυγό, το οποίο έχει κρύψει κάπου στο OASIS.

Πρωταγωνιστούν: Τάι Σέρινταν, Ολίβια Κουκ, Μπεν Μέντελσον, Τ. Τζ. Μίλερ, Σάιμον Πεγκ

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 στην αίθουσα 3.

 

TOMB RAIDER: LARA CROFT

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Η Λάρα Κροφτ είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρα της, και ξεκινά ένα μοναδικό ταξίδι προσπαθώντας να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του.

Πρωταγωνιστούν: Αλίσια Βικάντερ, Ντόμινικ Γουέστ, Ντάνιελ Γου, Κριστίν Σκοτ Τόμας

Σκηνοθεσία: Ρορ Ούθαγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:15 στην αίθουσα 2.

 

AMITYVILLE: ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ

Είδος: ΤΡΟΜΟΥ –Η Μπελ και η οικογένειά της μετακομίζουν σε ένα νέο και παράξενο σπίτι στο Άμιτιβιλ. Κάποια περίεργα φαινόμενα, όμως δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Όταν πλέον συνειδητοποιήσουν, ότι το σπίτι στο οποίο μετακόμισαν είναι το ξακουστό στοιχειωμένο σπίτι του Άμιτιβιλ, ίσως να είναι αργά. Υπάρχει άραγε τρόπος να βγει κανείς από την κόλαση;

Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Τζέισον Λι, Μπέλα Θόρν, Κάμεον Μόναγκαν

Σκηνοθεσία: Φράνκ Χάλφουν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:45 & 23:30 στην αίθουσα 4.

 

ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ – Η Άλις πρώην ανακρίτρια της CIA τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα θα την κάνει να καταλάβει ότι της την έχουν στήσει…

Πρωταγωνιστούν: Τονι Κολέτ, Τζόν Μάλκοβιτς, Ορλάντο Μπλούμ, Νούμι Ράπας, Μάικλ Ντάγκλας

Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτεντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 3.

 

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΠΑΙΔΙΚΗ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ – Ο Πίτερ Ράμπιτ, ο σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας που έχει μαγέψει γενιές αναγνωστών, πρωταγωνιστεί επιτέλους στη δική του ταινία. Η διαμάχη του Peter με τον κύριο McGregor γίνεται χειρότερη από ποτέ, καθώς κι οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης γειτόνισσας τους. Μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει!

Ακούγονται οι φωνές των: Πέτρου Δαμούλης, Φάνης Μουρατίδης, Αντώνης Ζαχαράτος

Πρωταγωνιστούν: Ντόμχολ Γκλίνσον, Ρόουζ Μπέρν, Σάμ Νιλ

Σκηνοθεσία: Τζον Στίβενσον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 5.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30 & 18:30.

 

 

ΛΕΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο νεαρός Λεονάρντο Ντα Βίντσι είναι ένα ιδιοφυές αγόρι, γεμάτο όρεξη για δράση. Σχεδιάζει μία μηχανή που μπορεί να κινηθεί στο έδαφος, στον αέρα και στο νερό. Με τη μηχανή αυτή και έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την αγαπημένη του, την Τζιοκόντα, ξεκινά το περιπετειώδες του ταξίδι!

Ακούγονται οι φωνές των: Ντίνου Σιούτη, Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Δημήτρη Παπαδάτου

Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Μάνφιο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 1.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30 & 18:30.

 

TAD: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΔΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο Tαντ ταξιδεύει μέχρι το Λας Βέγκας για να ανακαλύψει από τη φίλη του αρχαιολόγο Σάρα πως ο βασιλιάς Μίδας, ήταν υπαρκτό ιστορικά πρόσωπο. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής, ο Ταντ, μαζί με τους φίλους για να την σώσουν μπλέκουν σε απίθανες περιπέτειες.

Ακούγονται οι φωνές των: Αυγερινού Σουλόπουλου, Στεφανίας Φιλιάδη, Παναγιώτη Καποδίστρια

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:15 στην αίθουσα 3.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:15 & 18:15.

 

ΣΕΡΛΟΚ ΖΟΥΜΠΟΜΠΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Οι πολυαγαπημένοι μας νάνοι βιώνουν μια θεότρελη περιπέτεια στο Λονδίνο. Όταν ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα φτάνουν στην πόλη παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, η μεγαλύτερή τους ανησυχία είναι να προλάβουν να προετοιμάσουν το νέο τους κήπο για την άνοιξη. Γρήγορα, όμως συνειδητοποιούν πως κάποιους απάγει νάνους του κήπου και η μόνη λύση ακούει στο όνομα Σέρλοκ Ζουμπόμς.

Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Στεφόπουλου, Πέτρου Δαμούλη, Χρήστου Θάνου, Άλκη Ζερβού

Σκηνοθεσία: Τζον Στίβενσον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 στην αίθουσα 2.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:30 & 18:30.

 

COCO (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του.

Ακούγονται οι φωνές των: Ιωάννης Παναγιώτης Χασιώτης, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος

Σκηνοθεσία: Λ. Άνκριτς και Α. Μολίνα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 4.

 

ΓΚΑΣΤΟΝ Ο ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ξαναγνωρίστε τον γκαφατζή Γκαστόν, τον ευέξαπτο κύριο Πρυνέλ, τη δεσποινίδα Ζαν με τη χαρακτηριστική αλογοουρά, τον αστυνόμο Λονγκταρέν και, βέβαια, τον τρομερό και φοβερό κύριο Ντε Μεσμεκέρ! Τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές «με το κιλό» δίνουν το παρών στις νέες περιπέτειες του ευφυούς πολυτεχνίτη!

Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Πιέρ Φρανσουά Μαρτέν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:00 στην αίθουσα 4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαλικούτη 18-20, Κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2815 103 102

 

 

 Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του κινηματογράφου Βιτσέντζος Κορνάρος!

Κάθε μέρα, για όλες τις ταινίες, εισιτήριο 4,5€ με την κάρτα μέλους και 5,5€ γενική είσοδος!

 

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ –Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, το Εκδικητές: Αιώνιος Πόλεμος φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μαρκ Ραφάλο, Τζέρεμι Ρένερ, Πόλ Μπέτανι, Μπένεντικ Κάμπερμπατς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Ντον Τσίντλ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Μπράντλεϊ Κούπερ, Βιν Ντίζελ κ. α.

Σκηνοθεσία: Άντονι και Τζόελ Ρουσό

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

  • Avant premiere την Τετάρτη 25/4 στις: 22:00 & 23:00.
  • Από Πέμπτη 26/5 στις: 18:00, 19:30, 21:00 & 22:30.

 

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Η αριστουργηματική ταινία του υποψήφιου για Όσκαρ Ξαβιέ Λεγκράν, που κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο (Αργυρό Λιοντάρι) Καλύτερης Σκηνοθεσίας και το Βραβείο Καλύτερης Πρώτης Ταινίας στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Μετά το διαζύγιο τους, η Μίριαμ και ο Αντουάν παίρνουν κοινή επιμέλεια του γιού τους Ζουλιάν. Ο Αντουάν, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό, καταφέρνει με αυτόν τον τρόπο να παραμείνει κοντά της. Όμηρος, μεταξύ ενός πατέρα που δεν έχει όρια και μιας φοβισμένης μητέρας, ο Ζουλιάν θα φτάσει στα άκρα για να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί το χειρότερο.

Πρωταγωνιστούν: Ντενίς Μενοσέ, Λεά Ντρουκέρ, Τομάς Γκιοριά

Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Λεγκράν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30.

 

ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Μια οικογένεια ζει σε ένα ήσυχο και απομονωμένο αγρόκτημα στο δάσος. Χρησιμοποιούν τη γλώσσα των κωφαλάλων, δεν κάνουν τον παραμικρό ήχο, αλλά όχι επειδή έχουν κάποιο σωματικό πρόβλημα. Και ο λόγος είναι τρομακτικά απλός: εάν δεν μπορούν να σε ακούσουν, δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν. Αλλά ο ήχος έρχεται από ένα μικρό ολέθριο λάθος.

Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Μπλάντ, Κέιτ Γούντγουαρντ, Μίλισεντ Σίμονς

Σκηνοθεσία: Τζον Κραζίνσκι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

 

ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, από την δημιουργό της ταινίας «Ο Εγωιστής Γίγαντας». Η Άλις επιστρέφει στη γενέτειρά της, μετά από δεκαπέντε χρόνια. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με τον αδερφό της ο οποίος κουρασμένος από τις προσπάθειες χρόνων να διατηρήσει το οικογενειακό αγρόκτημα, είναι πλέον αποφασισμένος να το πουλήσει. Η διαφωνία τους θα φέρει στην επιφάνεια τραυματικές μνήμες για την Άλις. Θα καταφέρουν τα αδέρφια να προχωρήσουν μπροστά ή τα γεγονότα του παρελθόντος θα στοιχειώνουν για πάντα το μέλλον τους;

Πρωταγωνιστούν: Ρουθ Γουίλσον, Μόργκαν Στάνλει, Σον Μπίν

Σκηνοθεσία: Κλιο Μπαρνάρ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30.

 

 

ΕΞΟΔΟΣ 1826

Είδος: ΙΣΤΟΡΙΚΗ – Ο καπετάνιος Φλώρος επιστρέφει στη Σαμαρίνα για να πάρει κι άλλους άντρες και να τους οδηγήσει στο Μεσολόγγι. Με τη βοήθεια του προσωπικού του φίλου Ηλία Μανάκα κι άλλους 25 άντρες ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι προκειμένου να συναντήσουν στο Μεσολόγγι τον Ζήση Χατζημάτη και τους υπόλοιπους συμπατριώτες τους. Την ίδια ώρα, οι γυναίκες στο χωριό προσπαθούν να μάθουν την πραγματική αιτία της ξαφνικής φυγής των αντρών τους. Ο Ιμπραήμ πασάς και ο τούρκος Φρούραρχος της Άρτας Νιχάτ Σερβάν ετοιμάζουν την τελική επίθεση στο Μεσολόγγι.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπαδόπουλος , Λεωνίδας Κακούρης , Μαρία Ανδρούτσου , Αντώνης Σιώπκας , κ.α

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικαράς

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30.

 

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΠΑΙΔΙΚΗ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ – Ο Πίτερ Ράμπιτ, ο σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας που έχει μαγέψει γενιές αναγνωστών, πρωταγωνιστεί επιτέλους στη δική του ταινία, μια σύγχρονη κωμωδία για όλη την οικογένεια. Η διαμάχη του Peter με τον κύριο McGregor γίνεται χειρότερη από ποτέ, καθώς κι οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους. Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πίτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.

Ακούγονται οι φωνές των: Πέτρου Δαμούλης, Φάνης Μουρατίδης, Αντώνης Ζαχαράτος

Πρωταγωνιστούν: Ντόμχολ Γκλίνσον, Ρόουζ Μπέρν, Σάμ Νιλ

Σκηνοθεσία: Τζον Στίβενσον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:30 (Σάββατο και Κυριακή).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί