Λαμπρινό ψηφίσαμε, Αυγενάκης μάς προέκυψε!

Το λένε πολλοί Ηρακλειώτες. Κι όσο πάει, μάλλον γίνεται γενικευμένη αντίληψη: ψηφίσαμε Λαμπρινό για να φύγει ο Κουράκης και μας προέκυψε… Αυγενάκης!

Γιατί όλο αυτό; Μα επειδή είναι φανερό πλέον ότι μετά τον γνωστό καυγά για το θέμα των προσφύγων, τότε που ο γαλάζιος βουλευτής απείλησε να “τελειώσει” τον εκλεγμένο δήμαρχο Ηρακλείου, η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας είναι περίπου παραδομένη στον “αστέρα” της ΝΔ!

Θέλετε παράδειγμα; Απλά κάντε μια καταγραφή των μελών της δημοτικής πλειοψηφίας και των εκδηλωμένων πολιτικών τους προθέσεων. Κι ότι καμιά δεκαριά από αυτούς έχουν πάρει την “υπόσχεση” για υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ!

Θέλετε πράξη; Πάτε στη ΔΕΥΑΗ να δείτε τί γίνεται και πώς με τις “διευκολύνσεις” για τις οφειλές κλπ.

Παραδομένη είναι η “κεφαλή” στο γραφείο Αυγενάκη, με το οποίο έχει άμεση και “οργανική” σχέση. Κι αντί της ΔΕΥΑΗ, τα θέματα “λύνονται” στο βουλευτικό γραφείο. Καταλαβαίνετε πώς…

Πώς είναι δυνατό να υπάρχουν χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ “υπό προστασία” και να την πληρώνουν άνθρωποι που χρωστούν 300 ευρώ και χάνουν τα υδρόμετρα… Πώς είναι δυνατό να μην πληρώνει κανείς για πότισμα σε χωριά…

Απλά μερικά μόνο παραδείγματα…

Για περισσότερα θα επανέλθουμε σύντομα (κι ας μας κάνει τη χάρη η ΔΕΥΑΗ να μιλήσει για τα χρέη αυτά, αλλά με στοιχεία…)

Βασίλη Λαμπρινέ, δήμαρχε Ηρακλείου, ο δήμος δεν ψήφισε Λαμπρινό για να “αποκτήσει” Αυγενάκη…

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί