Συνεδριάζει την Μ. Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Συνεδριάζει στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθ. Ελευθ. Βενιζέλου) την Μ. Τετάρτη  04 Απριλίου 2018 και ώρα 17:55 το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με 12 θέματα στην ημερήσια του διάταξη.
Αναλυτικότερα:

  1. Διακανονισμός οφειλών δημοτών.
  2. Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
  3. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πλαίσιο του προγράμματος Urban Innovative Actions με τίτλο έργου «Ανάσχεση αστικών και μεσογειακών πλημμυρικών αιχμών: Σχεδιασμός διασυνδεδεμένων, καινοτόμων και αναπαράξιμων λύσεων – Curtailing Urban Mediterranean Peaks: Designing Interlinked, Innovative and Transferable Solutions» και ακρωνύμιο  FLOODCUTS .
  4. Οριοθέτηση γενικής θέσης στάθμευσης για Α.Μ.Ε.Α.
  5. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή Κτιρίου Οίνου και Πνεύματος στο Βενεράτο του Δήμου Ηρακλείου».  
  6. Έγκριση των Πρωτοκόλλων Παραλαβής Παρεχόμενων Υπηρεσιών: α. για τη διακίνηση φακέλων και δεμάτων που έγινε από το ΒΡΥΣΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜ (CRETA COURIER) και β. για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες που έγιναν από το Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.
  7. Επικαιροποίηση της αριθμ. 121/2003 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.
  8. Τροποποίηση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στα Δύο Αοράκια και της αρ. 231/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
  9. Έγκριση διενέργειας της προμήθειας «Εκτυπώσεις επικοινωνιακού υλικού Τμήματος Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου και έγκριση διάθεσης πίστωσης.
  10. Έγκριση υπηρεσίας «Δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τουριστικής πολιτικής» και έγκριση διάθεσης πίστωσης.
  11. Έγκριση υπηρεσίας «Μεταφράσεις κειμένων παρουσίασης του Δήμου σε 4 γλώσσες, στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τουριστικής πολιτικής» και έγκριση διάθεσης πίστωσης.
  12. Έγκριση «Παροχή υπηρεσίας υποστήριξης και επικαιροποίησης Διαδικτυακής Πύλης Τουρισμού Δήμου Ηρακλείου» και έγκριση διάθεσης πίστωσης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί