Τέσσερις δικυκλιστές στο νοσοκομείο από τροχαία στο Ηράκλειο

Τρία τροχαία σημειώθηκαν το πρωί και το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, ευτυχώς όχι σοβαρά τέσσερις δικυκλιστές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Γιοφύρου νωρίς το πρωί, όταν σημειώθηκε σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή. Ο οδηγός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο χωρίς να έχει σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Λίγο αργότερα άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε, αυτήν την φορά στην εθνική Ηρακλείου – Μοιρών, με δύο δίκυκλα, υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί. Και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, εχτές το βράδυ σημειώθηκε τροχαίο που θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραίο.

Δείτε: Ηράκλειο: Τούμπαρε το αμάξι του από κεκτημένη ταχύτητα

Το μεσημέρι της Παρασκευής άλλος ένας δικυκλιστής τραυματίστηκε στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, όταν στην προσπάθειά του να αποφύγει αδέσποτη γάτα, πάτησε απότομα φρένο, με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο.

Το κράνος φέρεται να είναι αυτό που έσωσε τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για εξετάσεις, με την κατάστασή του να είναι καλή.

Επίσης, πρωινό τροχαίο σημειώθηκε και στην Ιεράπετρα το πρωί της Παρασκευής.

Δείτε: Πρωινό τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων στην Κρήτη (Φωτο)

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί