Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος

Το πρόγραμμα των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος για την εβδομάδα 1-7 Μαρτίου:

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ – Η Ντομίνικα έχει πολλές ιδιότητες. Είναι μία αφοσιωμένη κόρη και πρίμα μπαλαρίνα που έχει ωθήσει το μυαλό και το σώμα της στα όρια. Είναι αριστοτεχνική στη μάχη της αποπλάνησης και της παραπλάνησης. Όταν ένας τραυματισμός την αναγκάσει να τερματίσει την καριέρα της, θα γίνει στρατιώτης μίας μυστικής υπηρεσίας. Πλέον, θα πρέπει να συμφιλιώσει τον παλιό εαυτό της, με τη δύναμη που κατέχει τώρα, την ίδια ώρα που η ζωή της και όλοι αυτοί που αγαπά βρίσκονται σε κίνδυνο.

Πρωταγωνιστούν: Τζέρεμι Άιρονς, Τζένιφερ Λόρενς, Σάρλοτ Ράμπλινγκ, Τζόελ Έτζερσον

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 & 22:30 σε κορυφαία 4-K ποιότητα προβολής στην αίθουσα 1.

 

BLACK PANTHER

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Στη νέα υπέρ-παραγωγή της Marvel, Ο T’Challa, επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του Μαύρου Πάνθηρα δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Πρωταγωνιστούν: Φόρεστ Γουιτάκερ, Μάρτιν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Άντι Σέρκις

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 17:30, 20:00 & 22:30 στην αίθουσα 5.

 

TAD: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΔΑ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο Tαντ ταξιδεύει μέχρι το Λας Βέγκας για να ανακαλύψει από τη φίλη του αρχαιολόγο Σάρα πως ο βασιλιάς Μίδας, που ό, τι έπιανε γινόταν χρυσός, ήταν υπαρκτό ιστορικά πρόσωπο. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από κακοποιούς που ελπίζουν να αποκτήσουν το χάρισμα του Μίδα, ο Ταντ, μαζί με τους φίλους του ταξιδεύουν σε Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία για να την σώσουν μπλέκοντας σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Ακούγονται οι φωνές των: Αυγερινού Σουλόπουλου, Στεφανίας Φιλιάδη, Παναγιώτη Καποδίστρια

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 1.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:00 & 18:00.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00.

 

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

Είδος: ΚΩΜΩΔΙΑ – Ο Σωτήρης εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμός και ευσυνείδητος υπάλληλος. Η γυναίκα του, Γκέλλυ, έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά…
Πρωταγωνιστούν: Τάνια Τρύπη, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κώστας Ευριπιώτης, Κώστας Αποστολάκης, Μπέσυ Μάλφα, Σωτήρης Καλυβάτσης κ. α.

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 στην αίθουσα 3.

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Είδος: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – 13 Υποψηφιότητες στα Βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους Καλύτερης Ταινίας. 2 Χρυσές Σφαίρες. Εγκλωβισμένη σε μια μοναχική, μονότονη ζωή, η Ελάιζα εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφαλείας. Η ζωή της αλλάζει δραματικά όταν ανακαλύψει μία αυστηρά απόρρητη κυβερνητική υπόθεση: ένα αμφίβιο πλάσμα που είναι φυλακισμένο στις εγκαταστάσεις. Η Ελάιζα θα νιώσει έναν ισχυρό δεσμό με το αλλόκοτο πλάσμα και θα αποφασίσει να το σώσει, ενάντια στις προσπάθειες του αδίστακτου πράκτορα Στρίκλαντ. Πρωταγωνιστούν: Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μάικλ Σάνον, Ντάγκ Τζόουνς, Σάλι Χόκινς, Οκτάβια Σπένσερ

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00 & 22:30 στην αίθουσα 2.

 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΙΝΓΚ, ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – 7 Υποψηφιότητες στα Βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους Καλύτερης Ταινίας.

Μετά από μήνες χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης της, η Μίλντρεντ Χέιζ κάνει μία τολμηρή κίνηση, παραγγέλνοντας τρεις πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης όπου κατοικεί, με ένα αμφιλεγόμενο μήνυμα για τον Ουίλιαμ Ουίλοουμπι, τον αρχηγό της αστυνομίας στην περιοχή.

Πρωταγωνιστούν: Φράνσις Μακντόρμαντ, Γούντι Χάρελσον, Σαμ Ρόκγουελ, Άμπι Κόρνις

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μακ Ντόρμαν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στην αίθουσα 3.

 

ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Είδος: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ – Η ιστορία που ξετρέλανε το κοινό, ολοκληρώνεται με τον πιο ερωτικά περιπετειώδη τρόπο και το «αντίο» στο καυτό πρωταγωνιστικό ζευγάρι αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ. Ο κύριος Γκρέι και η Αναστάζια επιτέλους παντρεύονται, αλλά το happy end της δεύτερης ταινίας ξαφνικά ανατρέπεται και πολύ σύντομα το όνειρο γίνεται εφιάλτης. Ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια διψά για εκδίκηση και το παρελθόν του Γκρέι απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους.

Πρωταγωνιστούν: Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 19:00 στην αίθουσα 4.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ 15:17

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Μετά τα «Ελεύθερος Σκοπευτής» και «Sully», ο Κλιντ Ίστγουντ καταπιάνεται με μία ακόμη αληθινή ιστορία. Πρόκειται για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης στο τρένο με προορισμό το Παρίσι. Η ταινία ακολουθεί τις ζωές των τριών φίλων από τις δυσκολίες των παιδικών τους χρόνων μέχρι και τα γεγονότα που οδήγησαν στο χτύπημα…

Πρωταγωνιστούν: Τόμας Λένον, Τζένα Φίσερ, Τζούντι Γκρίν, Τόνι Χέιλ, Άντονι Σάντλερ

Σκηνοθεσία: Κλίντ Ίστγουντ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:00 στην αίθουσα 4.

 

WINCHESTER: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

Είδος: ΘΡΙΛΕΡ – Σε μια απομονωμένη περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, βρίσκεται το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο. Στον υπόλοιπο κόσμο μοιάζει με τερατώδες μνημείο που συμβολίζει την τρέλα μιας διαταραγμένης φιγούρας. Όμως η Σάρα δεν το χτίζει για τον εαυτό της, την ανιψιά της ή τον εκκεντρικό γιατρό Έρικ Πράις, τον οποίο έχει καλέσει στο σπίτι…

Πρωταγωνιστούν: Έλεν Μίρεν, Τζέισον Κλάρκ, Σάρα Σνουκ

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σπίεριγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:45 στην αίθουσα 4.

 

ΤΟ ΓΑΤΟΞΟΡΚΙ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γάτο-κοστούμι του. Αποφασίζει έτσι να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το κοστούμι του.

Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Στεφόπουλου, Πέτρου Σπυρόπουλου, Στέλιου Ψαρουδάκη

Σκηνοθεσία: Ράφαελ Ρίμπας

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 5.

Σάββατο & Κυριακή και στις 16:00 & 18:00.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00.

 

COCO (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα των Προγόνων.

Ακούγονται οι φωνές των: Ιωάννης Παναγιώτης Χασιώτης, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος

Σκηνοθεσία: Λ. Άνκριτς και Α. Μολίνα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 16:00 στην αίθουσα 3 (Σάββατο και Κυριακή).

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00.

 

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.

Ακούγονται οι φωνές των: Μάριος Αθανασίου, Άντρια Ράπτη, Λουκάς Φραγκούλης

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαντάνια

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00 στην αίθουσα 3.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00.

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ –Τοποθετημένο χρονικά στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, το animation «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων» αφηγείται την ιστορία του Νταγκ, o οποίος μαζί με τον βοηθό του, προσπαθούν να ενώσουν τη φυλή τους απέναντι στην εχθρική απειλή του Λόρδου Νουθ, ώστε να σώσουν το σπίτι τους.

Ακούγονται οι φωνές των: Νίκος Αξιώτης, Κώστας Δαρλάσης, Δημήτρης Μακαλιάς, Ηλίας Ζερβός

Σκηνοθεσία: Νικ Πάρκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 17:00 στην αίθουσα 4.

Κυριακή και πρωινή προβολή στις 12:00.

 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ

Είδος: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ/ΝΕΑΝΙΚΗ – Βασισμένη στο βραβευμένο από τους New York Times μπεστ-σέλερ η ταινία αφηγείται την ιστορία της Ριάνον, ενός 16χρονου κοριτσιού που ερωτεύεται μια μυστηριώδη ύπαρξη με το όνομα «Α», η οποία κατοικεί σε διαφορετικό σώμα κάθε μέρα, για εκείνη τη μέρα και μόνο. Αισθανόμενοι μια ακατανίκητη έλξη, ο «Α» και η Ριάνον συνεργάζονται κάθε μέρα για να βρουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να γνωρίζουν ποιόν ή τί θα τους φέρει η επόμενη μέρα.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Μπέλο, Άνγκους Ράιτ, Ντέμπι Ράιαν, Κόλιν Φόρντ

Σκηνοθεσία: Μάικλ Σάκσι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 15:00 στην αίθουσα 4.

 

 

 ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ

Μαλικούτη 18-20, Κέντρο

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2815 103 102

 

 

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του κινηματογράφου Βιτσέντζος Κορνάρος!

Κάθε μέρα, για όλες τις ταινίες, εισιτήριο 4,5€ με την κάρτα μέλους και 5,5€ γενική είσοδος!

 

LADY BIRD

Είδος: ΚΟΜΕΝΤΙ – 5 Υποψηφιότητες στα Βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους Καλύτερης Ταινίας.

Μια αξέχαστη και αριστουργηματική ιστορία ενηλικίωσης η οποία οδεύει ολοταχώς στα Όσκαρ με πέντε υποψηφιότητες και έχοντας κερδίσει Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ταινίας, ξετυλίγει τη δύσκολη εφηβεία της νεαρής Κριστίν «Lady Bird» ΜακΦέρσον, την εκρηκτική σχέση αγάπης -μίσους με τη νοσοκόμα μητέρα της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της καθώς και την καθημερινότητά της στο σχολείο, και βέβαια τις εφηβικές ανασφάλειες και τους έρωτες αυτής της ηλικίας.

Πρωταγωνιστούν: Σίρσα Ρόναλ, Λόρι Μέτκαλφ, Τρέισι Λέτς

Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουινγκ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:30 & 22:30.

 

ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ Τ’ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – 3 Υποψηφιότητες στα Βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους Καλύτερης Ταινίας.

Ο δεκαεπτάχρονος Elio περνά ένα τεμπέλικο καλοκαίρι στην ιταλική εξοχή με τους γονείς του. Την ηρεμία καταλύει ο ερχομός ενός Αμερικάνου, του Oliver, ο οποίος θα βοηθήσει τον καθηγητή πατέρα του Elio στην έρευνά του. Στην αρχή ο Elio αντιμετωπίζει το νεοφερμένο επιφυλακτικά και, παρόλο που ψάχνει αφορμές για να περάσει χρόνο με τον Oliver, του φέρεται με υπεροψία. Σύντομα οι δυο τους, γίνονται αχώριστοι. Παρόλο που κάποια στιγμή ο Oliver πρέπει να επιστρέψει στην Αμερική, αυτή είναι η πρώτη αγάπη του Elio, και θα μείνει στην καρδιά του για πάντα.

Πρωταγωνιστούν: Αρμί Χάμερ, Τίμοθι Σαλαμέτ, Μίκαελ Στούλμπαρτ, Αμίρα Χαρζαρ

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30.

 

BLACK PANTHER

Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ – Η νέα υπερπαραγωγή της Marvel σε 4-K Ultra bright ποιότητα προβολής. Ο T’Challa, επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του Μαύρου Πάνθηρα δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Πρωταγωνιστούν: Φόρεστ Γουιτάκερ, Μάρτιν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Άντι Σέρκις, Μάικλ Τζόρνταν

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 20:00.

 

ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΩΣΤΗ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – 6 Υποψηφιότητες στα Βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους Καλύτερης Ταινίας.

Στο μεταπολεμικό Λονδίνο ο σχεδιαστής ρούχων Ρέινολντς Γούντκοκ κυριαρχεί στο χώρο της υψηλής ραπτικής. Παράλληλα, πλήθος γυναικών μπαίνουν εφήμερα στη ζωή του ιδιόρρυθμου Ρέινολντς, ενσαρκώνοντας τις κατά διαστήματα μούσες του και σταδιακά παραχωρούν τη θέση τους στις επόμενες. Η μόνη σταθερή γυναίκα στη ζωή του Ρέινολντς είναι η αδερφή του μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει μια νεαρή γυναίκα, την Άλμα…

Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Βίκι Κρίπς, Λέσλι Μάνβιλ

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 18:00.

 

Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΩΡΑ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ–  6 Υποψηφιότητες στα Βραβεία Όσκαρ. Η ταινία-φαβορί για τα βραβεία Όσκαρ, νικήτρια της Χρυσής Σφαίρας Καλύτερου Ανδρικού ρόλου, που αφηγείται τις δραματικές πρώτες εβδομάδες της πρωθυπουργίας του Τσόρτσιλ, όταν οι Ναζί είχαν αρχίσει να καταλαμβάνουν την Ευρώπη. Υπό την απειλή της εισβολής των δυνάμεων του Χίτλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και τους εγκλωβισμένους στρατιώτες στη Δουνκέρκη θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνθηκολογήσει μαζί τους, στην πιο σκοτεινή στιγμή της ιστορίας ή αν θα τους αντιμετωπίσει στο πεδίο της μάχης.

Πρωταγωνιστούν: Γκάρι Όλντμαν, Λίλι Τζέιμς, Κριστίν Σκοτ Τόμας

Σκηνοθεσία: Τζο Ράιτ Πεν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 17:45.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί