Είχε ρημάξει τα σπίτια στο Ηράκλειο- Συνελήφθη για 8 κλοπές το τελευταίο δίμηνο

Εξιχνιάστηκαν, οχτώ (8) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (03.02.2018) το απόγευμα στο Ηράκλειο, 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή. Εξιχνιάστηκαν ακόμα επτά (7) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, προχθές (02.02.2018) το μεσημέρι, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και τραπεζικές κάρτες ανάληψης μετρητών και στη συνέχεια πραγματοποίησε συναλλαγές με τις εν λόγω κάρτες.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 33χρονος διέπραξε την παραπάνω κλοπή.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση καθώς και την ανάλυση του τρόπου δράσης, προέκυψε ότι ο 33χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 10.12.2017 έως 02.02.2018 είχε διαπράξει ακόμα επτά κλοπές σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε, χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, καθώς και (70) λίρες Αγγλίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί