Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Τσίτσα

Στη θλίψη βύθισε τον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο ο θάνατος του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής αφήνοντας πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο Ζωή και την έξι μηνών κόρη τους.

Τη θλίψη του για την απώλεια του Νίκου Τσίτσα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε:

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια».

ΣΥΡΙΖΑ για Τσίτσα: Είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στη δημοσιογραφία

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα «που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή» εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολιτικός συντάκτης, που τον διέκρινε η εργατικότητα και η αγάπη για το επάγγελμα του και είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στη δημοσιογραφία. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδρούρου.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος.

Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

 

O Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, για τον θάνατο του Νίκου Τσίτσα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Για όλους εμάς, ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολλά περισσότερα από ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Πάντα ευγενής και χαμογελαστός, πάντα στην πρώτη γραμμή της είδησης και της ζωής. Καλό ταξίδι». 

 

Το Ποτάμι εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον Νίκο Τσίτσα

«Ο Νίκος Τσίτσας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με πάθος, ήθος και αφοσίωση. Ήταν ακούραστος, εργατικός, μαχητικός, αποκαλυπτικός. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο καλό ρεπορτάζ.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του». 

 

Η κηδεία του Νίκου Τσίτσα θα γίνει την Δευτέρα, 29 Ιανουρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

Δείτε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή στα 47 του ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί