Πώς ο πράσινος πρόεδρος του ΕΚΗ “επαναστάτησε” κατά του ΣΥΡΙΖΑ (αφού πρώτα συμμάχησε με τους “Μένουμε Ευρώπη” και ένα μικρό κόμμα που του βγήκε… ρατσιστικό)!

Το περασμένο καλοκαίρι οργάνωνε αντικυβερνητικά “ντου” στο Ηράκλειο μαζί με τους φορείς που πρωτοστάτησαν στο “ναι”του δημοψηφίσματος και του “Μένουμε Ευρώπη”, με εφαλτήριο την καφετέρια του μέλους της ΚΕ της ΝΔ και διευθυντή του γραφείου του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη, Νίκου Αντωνακάκη . Εκείνο το διάστημα αναπτυσσόταν και το γνωστό γαλαζοπράσινο “κίνημα” των “παραιτηθείτε”. Είναι γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της πάλαι ποτέ ΠΑΣΚΕ, από τους ανθρώπους του μόνιμου προέδρου της ΓΣΕΕ (τον θυμάστε) Παναγόπουλου που ξύπνησε από τον ύπνο του και άρχισε “αγώνες” και παρεμβάσεις μετά την εκλογή της κυβέρνησης Τσίπρα.

Παναγόπουλος και Βοργιάς στο τελευταίο χλιδάτο συνέδριο συνέδριο της ΓΣΕΕ σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου
Αγκαλιά Παναγόπουλος και Βοργιάς στο τελευταίο χλιδάτο συνέδριο συνέδριο της ΓΣΕΕ σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου

Ο γνωστός “πράσινος” συνδικαλιστής και πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς, που είχε δώσει την αίθουσα του ΕΚΗ ακόμα και για το συνέδριο του… «Αγροτοκτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας», αλλά πήρε πίσω την απόφαση την προπαραμονή της πραγματοποίησής του, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι ρατσιστικές θέσεις που εξέφρασε εκείνες τις ημέρες ο πρόεδρός του (δείτε εδώ), τώρα συνεχίζοντας την “επανάσταση” αρνήθηκε στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ την αίθουσα του ΕΚΗ για τη συνδιάσκεψή της.

Ναι, είναι ένας πράσινος… “επαναστάτης”!

Δείτε την απαντητική επιστολή που έστειλε στη γραμματεία του κυβερνώντος κόμματος

eki-1

Θυμηθείτε ακόμα

http://www.candianews.gr/2016/06/13/453749/

http://www.candianews.gr/2016/06/10/k/

 

http://www.candianews.gr/2016/09/15/porta-apo-to-eki-se-proedro-kommatos-pou-exefrase-ratsistikes-thesis-den-tou-dini-choro-gia-to-synedrio-tou/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί