Παραιτήθηκε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ την διαγραφή του οποίου ζήτησε η ΝΔ μετά από ανάρτησή του

Ανέλαβε «πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων» που χρησιμοποίησε σε σχόλιο του

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο Ηλίας Γρηγόρης, αφού η Νέα Δημοκρατία ζήτησε τη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα μετά από ανάρτησή του πρώτου με ύβρεις στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα thebest.gr ανέλαβε «πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων» που χρησιμοποίησε στο σχόλιο του στο facebook, με αφορμή τη χθεσινή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας.

«Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό» σημείωσε ο ίδιος.

Νωρίτερα, το κυβερνών κόμμα κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του» υπογραμμίζοντας πως «ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί