Πολάκης: Πολιτική η κριτική μου στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο (Βίντεο)

Έκανα πολιτική κριτική» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από το περιστύλιο τη Βουλής ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το ζήτημα που προέκυψε μετά και την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσωπό του με αφορμή ανάρτησή του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος που υπηρετούμε και χτίζουμε, οφείλει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ατόμων με αναπηρία, αυτό δημιουργεί την κοινωνία των ίσων ευκαιριών» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Το ερώτημα που προκύπτει, συνέχισε ο κ. Πολάκης, είναι αν τα θετικά μέτρα (μόρια, επιδόματα, ειδικές διαδικασίες για πρόσληψη κλπ.) τα θεωρούν χάρες, και θέλουν να τα καταργήσουν, ή την ουσία της κοινωνικής πολιτικής που συμβάλλει στην άρση των διακρίσεων για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

«Ορθώς κάνει ο κ. Κυμπουρόπουλος και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο, εγώ διατύπωσα μια πολιτική κριτική σε κάποια πράγματα… Το ερώτημα είναι αν τα μέτρα αυτά τα θεωρούν χάρες και θέλουν να τα καταργήσουν» επανέλαβε, κατηγορώντας τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη για διαστρέβλωση των λόγων του και προσπάθεια αλλαγής της πολιτικής ατζέντας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί