ΣΥΡΙΖΑ: Κρεσέντο φτηνού και ανεύθυνου λαϊκισμού από τον κ. Μητσοτάκη

«Σε ένα ακόμα κρεσέντο φτηνού και ανεύθυνου λαϊκισμού, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στη Σιάτιστα ότι εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών “σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το Βόρεια και θα παραμείνει μόνο το Μακεδονία”» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κ. Κ. Μητσοτάκη στη Σιάτιστα:

Σε ένα ακόμα κρεσέντο φτηνού και ανεύθυνου λαϊκισμού, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στη Σιάτιστα ότι εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών «σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το Βόρεια και θα παραμείνει μόνο το Μακεδονία».

Ο αρχηγός της ΝΔ γνωρίζει πολύ καλά ότι πάνω από 130 χώρες είχαν αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με την προηγούμενη συνταγματική της ονομασία και την αποκαλούσαν Μακεδονία. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτή που βάζει τέλος σε αυτό.

Ο αρχηγός της ΝΔ, όμως, έρχεται να αναιρέσει την πάγια γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συνθέτη ονομασία και πλέον χρησιμοποιεί το επιχείρημα των ακροδεξιών δυνάμεων που αντιτίθενται στην εθνική γραμμή. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που πλέον έχουν πάρει το πάνωχέρι στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη και του υπαγορεύουν κανονικά τη γραμμή που ο ίδιος απλώς αναπαράγει.

Τελικά, ποια είναι η γραμμή της ΝΔ;

Η δήλωση Μητσοτάκη
Υπενθυμίζεται ότι από τη Σιάτιστα, όπου βρ΄θηκε την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Βοΐου, Δημήτρη Λαμπρόπουλο, επανέλαβε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία, θα δημιουργήσει προβλήματα στις ετικέτες και στις γεωγραφικές ενδείξεις των επώνυμων προϊόντων και ανέφερε πως «σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το Βόρεια και θα παραμείνει μόνο το Μακεδονία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί