Σπύρος Δανέλλης: Τσίπρας και Ζάεφ γράφουν ιστορία- Μια εξαιρετική μέρα το διαζύγιο με τον Καμμένο

“Η στάση μου είναι αυτονόητη. Αυτά μου επιβάλλει η συνείδησή μου και η συνέπειά μου σε αυτά που διατύπωνα τα πέτρινα χρόνια του 92. Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ και να ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία σας και την ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση. Να σας συγχαρώ και για την επιλογή μιας εξαιρετικής ημέρας. Ουδέν τυχαίο στη ζωή τούτη”, δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης, κατά την τοποθέτησή του στην εκδήλωση στελεχών της κεντροαριστεράς με τίτλο “Το Στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών”, στην οποία μίλησε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

“Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστώνεται η συμφωνία. Δεν δείλιασε πάρα το κόστος. Και επειδή την ιστορία τη γράφουν τα πρόσωπα, ο Τσίπρας με τον Ζάεφ, ο Κοτζιάς και ο Δημητρόφ γράφονται στην ιστορία. Είτε αρέσει είτε όχι”, τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού, που περιλαμβάνεται στη “λίστα” με τους βουλευτές που υπολογίζονται για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στο πλαίσιο της νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας, που επιδιώκει να δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας μετά το διαζύγιο με τον Πάνο Καμμένο. Σε αυτό το διαζύγιο αναφερόταν και το σχόλιο του κ. Δανέλλη  περί “εξαιρετικής ημέρας”.

Ο Σπύρος Δανέλλης τόνισε πως το Ποτάμι στάθηκε συνεπές, με δεδομένο πως έχει δηλώσει ότι θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ είπε: “Μοιραίο πρόσωπο τα προηγούμενα χρόνια είναι ο Αντώνης Σαμαράς και αυτό υιοθετείται και από τον Μητσοτάκη. Σαν αρχαία τραγωδία. Ο γιος υποτάσσεται στον πολιτικό φονέα του πατέρα του. Για το ΠΑΣΟΚ απλώς θλίβομαι και περιμένω να ακούσω τις άλλοτε ψύχραιμες φωνές που κρύβονται στα αντισύριζα λαγούμια”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί