Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που έβρισε χυδαία την ηλικιωμένη στη Μόρια (βίντεο)

«Άει γαμήσου! Άει γαμήσου! Σκατόγρια!»: O αστυνομικός που εμφανίζεται να βρίζει χυδαία την γυναίκα τίθεται σε διαθεσιμότητα, ενώ το αν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι άλλοι τρεις αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο θα εξεταστεί, σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, άμεσα στο πλαίσιο της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δείτε: Μόρια: Χυδαίος τραμπουκισμός αστυνομικού σε ηλικιωμένη πρόσφυγα (video)

Ο αστυνομικός που υπηρετούσε στο Hotspot της Μόριας στη Λέσβο εμφανίζεται να βρίζει σκαιά μια ηλικιωμένη γυναίκα που πιθανότατα διαμαρτύρεται επειδή μετά από ώρες αναμονής ανακοινώθηκε πως οι μερίδες φαγητού εξαντλήθηκαν. «Άι γαμήσου! Άι γαμήσου! Σκατόγρια! Φύγε από δω. Σαύρα, ε, σαύρα. Θα στο βάλω στον κώλο αυτό, το κατάλαβες; Σκατόγρια!», είναι οι φράσεις που εκστομίζει ο ντυμένος με πολιτικά ρούχα άντρας, που παράλληλα κρατάει απειλητικά ένα ξύλο που αργότερα πετάει προς την κατεύθυνση των προσφύγων.

Το στιγμιότυπο αποτελεί μέρος ντοκιμαντέρ που θα προβάλλει το τηλεοπτικό δίκτυο Tg2

Ανακαλούνται οι 4 αστυνομικοί, σε διαθεσιμότητα ο ένας

Οι τέσσερις αστυνομικοί ανακαλούνται άμεσα στις Υπηρεσίες τους, σε Αττική, Ιωάννινα και Έδεσσα, με εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου, Αριστείδη Ανδρικόπουλου, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου.

Παράλληλα, σε βάρος των συγκεκριμένων αστυνομικών διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, στην οποία θα διερευνηθεί εάν η συμπεριφορά τους ενέχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους αστυνομικούς, που εμφανίζεται να εξυβρίζει την αλλοδαπή, τίθεται σε διαθεσιμότητα, ενώ το αν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι άλλοι τρεις θα εξεταστεί, σύμφωνα με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, άμεσα στο πλαίσιο της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί