Η απάντηση Λαμπρινού στο “κόψιμο” Αυγενάκη: Η συγκέντρωση με στήριξη Κεφαλογιάννη και Ανδρουλάκη (φωτο)

Την απάντησή του στα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες από τον Λευτέρη Αυγενάκη, με το κόψιμό του μέσω της επιτροπής αξιολόγησης και της ΝΟΔΕ της ΝΔ, έδωσε χθες βράδυ ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, σε εκδήλωση της παράταξής του. Και η απάντηση δε δόθηκε απλά με την ομιλία και τις αναφορές του ή με την παρουσία της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτικών του συμβούλων και υποψηφίων του, αλλά κυρίως με το γεγονός ήταν εμφανές πως στην εκδήλωση αυτή εμφανίστηκε η “άλλη ΝΔ”, αυτή που αντιτίθεται στους χειρισμούς Αυγενάκη.

Στην εκδήλωση μάλιστα εμφανίστηκε ο αδελφός του ευρωβουλευτή της ΝΔ, πρώην υπουργού, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Βασίλης, ο οποίος κάθε άλλο παρά έκανε “διακριτική” παρουσία.

Παρόντες ήταν επίσης και οι “άνθρωποι” του Ηρακλειώτη ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, καθώς και ο πατέρας του, στέλεχος για χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Παρουσίες κάθε άλλο παρά τυχαίες.

“Όσοι επιμένουν να υποτιμούν το ανθρώπινο δυναμικό του Ηρακλείου και πιστεύουν ότι μπορούν να το χειραγωγήσουν, όσοι ποντάρουν σε παρωχημένες παλαιοκομματικές και διχαστικές πρακτικές, για να τορπιλίσουν μια καταξιωμένη ενωτική προσπάθεια,  όπως αυτή της «Δύναμης Πολιτών», βρίσκονται κατά τη γνώμη μας εκτός πραγματικότητας, και δεν έχουν αντιληφθεί τα πιο κρίσιμα αιτήματα των καιρών που ζούμε”, είπε με νόημα στην ομιλία του ο κ. Λαμπρινός.

“Η «Δύναμη Πολιτών» είναι μια Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη που δημιουργήθηκε για να ενώσει τους Ηρακλειώτες, όχι για να τους διχάσει. Αυτό το καταστήσαμε απόλυτα σαφές από την πρώτη στιγμή, και το τηρούμε απαρεγκλίτως μέχρι σήμερα”

Δείτε τις φωτογραφίες από το image services

Ο Βασίλης Κεφαλογιάννης, αδελφός του πρώην υπουργού και ευρωβουλευτή (στο μέσο) και στη κάτω φωτογραφία στη δεύτερη σειρά, πίσω από τον Γιάννη Ξυλούρη

 

Ο πατέρας του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και διεκδικητή της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, στην εκδήλωση, ενώ στην κάτω φωτογραφία διακρίνονται και άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ που στηρίζουν τον Ν. Ανδρουλάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί