«Καλώς παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη» λέει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Καλεσμένος στο κανάλι της Βουλής ήταν σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε και σε ένα σχόλιο που σίγουρα έκανε εντύπωση σε αρκετούς και μάλλον προκάλεσε αμηχανία στο κόμμα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος όσον αφορά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είπε ότι καλώς παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη αν το έκαναν για εθνικό συμφέρων, ενώ επισήμανε όμως ότι έπρεπε να έχουν γίνει πρώτα κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες οι οποίες όμως δεν συνέβησαν.

Πιο αναλυτικά ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης τόνισε: «Αν οι εθνικοί λόγοι είναι τέτοιοι δεν θα τους πει, είπαμε πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα, το εθνικό συμφέρον. Αν ήταν τέτοιοι οι λόγοι φυσικά δεν πρέπει να τους πει. Αν ήταν όμως λόγοι πονηροί, λόγοι που κοιτάμε να πιάσουμε για να εκβιάσουμε κάποιον, τότε πρέπει να τους πει, ότι με παρακολουθούσε για να βρει κάτι να με εκβιάσει για πολιτικά θέματα.

Αν τον παρακολουθούσαν για το εθνικό συμφέρον καλώς τον παρακολουθούσαν αλλά έπρεπε να είχαν γίνει ορισμένες διαδικασίες, που δεν γινόντουσαν. Είναι τέτοια τα συστήματα των παρακολουθήσεων, είναι ξένες εταιρείες, δεν ξέρω ακριβώς πώς γίνεται η κατάσταση αλλά πρέπει να προσέχουμε και να σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί