Το παρθενικό ταξίδι του Mykonos Palace της Minoan από Χανιά για Πειραιά (Βίντεο & φωτο)

Το παρθενικό του ταξίδι από Χανιά για Πειραιά ξεκίνησε εχθές το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο των Μινωικών Γραμμών «Mykonos Palace».

Δείτε: Το πρώτο δρομολόγιο της Minoan για Χανιά- Στη γραμμή το υπερσύγχρονο MYKONOS PALACE

Το νέο πλοίο που κλήθηκε να εξυπηρετεί τους Χανιώτες επιβάτες έφτασε στο λιμάνι της Σούδας περίπου στις 22.40 μεταφέροντας αρκετό κόσμο.

Η αποβίβαση και η επιβίβαση έγινε σχετικά γρήγορα και περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα το πλοίο ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο έφτασε στον Πειραιά στις 6.30 το πρωί.

Το «Mykonos Palace»  θ’ αναχωρεί καθημερινά στις 4 το απόγευμα από τον Πειραιά και θα φτάνει στη Σούδα στις 10.30 το βράδυ, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινώσει οι Μινωικές Γραμμές.

Το μήκος του πλοίου ανέρχεται στα 214 μέτρα, το πλάτος στα 26 και το βύθισμα στα 6,7 μέτρα. Ναυπηγήθηκε στα Ναυπηγεία της Fincantieri στην πόλη Sestri Ponente της Ιταλίας το 2002. Διαθέτει 732 κλίνες που διανέμονται σε 192 καμπίνες. Δύναται να φιλοξενήσει 1.912 επιβάτες και να μεταφέρει 821 Ι.Χ. οχήματα.

 

Όπως αναφέρουν οι Μινωικές γραμμές, το «Cruise Ferry «Mykonos Palace», ένα νέο πλοίο, μόλις 16 ετών, αντάξιο της πόλης των Χανίων, αποτελεί από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Mπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 732 κλίνες και 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ..

Όπως αναφέρει η πλοιοκτήτρια εταιρία το «Mykonos Palace» αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια (μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κ.λπ.), προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για το επιβατικό κοινό και ποιοτική μεταφορά για οχήματα και εμπορεύματα».

eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί