Ένταση ανάμεσα σε δύο σχολεία του Ηρακλείου για ποδοσφαιρικό αγώνα – Αστυνομία στο σημείο

Αστυνομία βρέθηκε έξω από το 3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου (έναντι του Εργατικού Κέντρου) προκειμένου να αποτρέψει τυχόν επεισόδιο, με σχολείο της Νέας Αλικαρνασσού που βρέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος…και όχι με ήρεμες διαθέσεις. Αφορμή ήταν ένας πρόσφατος σχολικός αγώνας ποδοσφαίρου όπου όπου τα δυο σχολεία αντάλλαξαν υβριστικές προσβολές.

Αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχουμε φτάσει στον πάτο…ή αν υπάρχει ακόμα πιο κάτω. Βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο στην χώρα μας αυτό που συνέβη την Κυριακή που μας πέρασε στην Τούμπα, καθώς εδώ και δεκαετίες το αγαπημένο σε όλο τον κόσμο άθλημα, κινδυνεύει να καταστραφεί παντελώς από την χώρα μας.

Ψάχνοντας λοιπόν να βρούμε τόσα χρόνια την λύση για την εξάλειψη της βίας από τα Ελληνικά γήπεδα και από που πηγάζει αυτή, μένουμε στο τέλος πάντα προβληματισμένοι.

Ωστόσο το να βλέπεις μαθητές από δυο σχολεία του Ηρακλείου να επιδιώκουν να δημιουργήσουν επεισόδιο έξω ακριβώς από σχολικό χώρο μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι είμαστε φτωχοί σε παιδεία και πλούσιοι σε αυτό που αποκαλείται χουλιγκανισμός.

1astinomia epeisodia

Του Χάρη Σκανδάλη, prismasport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί