Κρήτη: Χειροπέδες σε ανήλικο μετά από καταγγελία 20χρονου για εκφοβισμό και απειλές

Συνελήφθη και η μητέρα του, αναζητείται άλλος ένας ανήλικος

Χειροπέδες σε έναν 16χρονο πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σητείας κατόπιν έγκλησης που υπέβαλε 20χρονος για κατ΄ εξακολούθηση εξύβριση και απειλή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, ο 16χρονος μαζί με άλλον έναν συνομήλικό του, εκφόβισαν και απείλησαν τον 20χρονο, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Σητείας.

Συνελήφθη και η 40χρονη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται και ο άλλος 16χρονος καθώς και οι γονείς του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Σητείας, κατόπιν έγκλησης που υπέβαλε 20χρονος προέβησαν στη σύλληψη ενός 16χρονου για κατ΄ εξακολούθηση εξύβριση και απειλή καθώς και της 40χρονης μητέρας του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, κατά παράβαση του άρθρου 360 του Π.Κ.

Ειδικότερα, κατά δήλωση του 20χρονου, ο 16χρονος μαζί με έτερο 16χρονο προέβησαν σε εκφοβισμό και απειλή εις βάρος του, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Σητείας. Από το Λιμεναρχείο Σητείας που διενεργεί την προανάκριση, αναζητούνται ο έτερος 16χρονος και οι γονείς του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί