Στο Ηράκλειο ο Στέφανος Κασσελάκης – Στις 12.30 το μεσημέρι θα έχει συζήτηση με τους πολίτες στην πλατεία Αγίου Τίτου

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα Σάββατο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης θα είναι στις 11 πμ στο ΕΒΕΗ όπου θα συναντήσει εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων ενώ στις 12:30 θα μιλήσει με κόσμο στην πλατεία του Αγίου Τίτου και στη συνέχεια θα κάνει περιοδεία στο κέντρο.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας της ΝΕ Ηρακλείου με τον κ. Κασσελάκη, ενόψει της οργάνωσης του εκλογικού αγώνα των ευρωεκλογών.

Το απόγευμα ο Στ. Κασσελάκης θα μεταβεί στο Φράγμα της Φανερωμένης, στη Μεσσαρά, για να αναδειχθεί το πρόβλημα της λειψυδρίας, της κλιματικής αλλαγής, των υποδομών και ειδικά το κομμάτι της άρδευσης που πλήττει την περιοχή.

Αμέσως μετά θα μεταβεί στο κέντρο των Μοιρών όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει στα στελέχη και τους φίλους του κόμματος. Αργότερα το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους σε μπαρ του Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη στο Ηράκλειο:

11:00 έως 12:30  Σύσκεψη στην αίθουσα Καρούζου στο ΕΒΕΗ με τους φορείς : ΕΒΕΗ, ΟΕΒΕΝΗ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΠΕΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΜΙΝΩΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΗ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ.
12:30 έως 14:30 Περιοδεία στο κέντρο της πόλης. Έναρξη από την πλατεία του Αγίου Τίτου.
17:30 Αναχώρηση για δήμο ΦΑΙΣΤΟΥ από τον Εσταυρωμένο.
18:15-19:00 Επίσκεψη στο φράγμα Φανερωμένης
19:15 Άφιξη στις Μοίρες, συνάντηση με το δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη.
20:00 Ομιλία στην πλατεία του δημαρχείου και παραμονή στον κεντρικό δρόμο των Μοιρών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί