Κρήτη: Τη Δευτέρα απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, ζήτησαν και πήραν οι τρεις άνδρες ρουμανικής υπηκοότητας, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία σεξουαλικής συνεύρεσης και ασέλγειας σε βάρος 15χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία.

ΔΕΙΤΕ:

Τρεις συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης που γέννησε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από πληροφορία που έλαβε η Ασφάλεια Ρεθύμνου από το “Χαμόγελο του Παιδιού” ότι η 15χρονη που ήταν έγκυος, είχε μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου εκτάκτως για να γεννήσει.

Η ανήλικη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς παρουσία ψυχιάτρου και από την προανάκριση προέκυψε ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν ο 48χρονος Ρουμάνος με τον οποίο είχε συνευρεθεί ερωτικά πριν 9 μήνες. Η ίδια ανέφερε πως είχε συνευρεθεί άλλες τέσσερις φορές ερωτικά το 2022 με τον 44χρονο επίσης Ρουμάνο και ενώ ανέφερε πως και ο 56χρονος ομοεθνής τους, σύντροφος της μητέρας της, είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Στο σπίτι του πρώτου εντοπίστηκε και ένα κυνηγετικό μαχαίρι που κατασχέθηκε, ενώ κατόπιν σχετικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν, οι τρεις άντρες συνελήφθησαν. Από την Αστυνομία κατασχέθηκαν και τα κινητά τους τηλέφωνα για περαιτέρω έλεγχο.

Σημειώνεται πως οι δύο συλληφθέντες ομολογήσαν, ότι είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά με το κορίτσι και μάλιστα υποστήριξαν, ότι η μητέρα και ο πατριός της το γνώριζαν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί