Διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων: Εμφανίστηκε μετά από 5 μέρες η Κεραμέως για να αποποιηθεί οποιασδήποτε ευθύνης

Θλιβερή τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Νίκη Κεραμέως η οποία μετά από πέντε ημέρες βγήκε από την αφωνία της για το μέγα θέμα της διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ενώ το υπουργείο στο οποίο προΐσταται βρίσκεται στο επίκεντρο της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων.

Η υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στην ΕΡΤ επαναλάμβανε μονότονα ότι «η ίδια η κ. Ασημακοπούλου έχει δώσει τις απαντήσεις και θα συνεχίσει να το κάνει», συμπληρώνοντας ότι «θα δώσει και άλλες απαντήσεις στο πλαίσιο της έρευνας που κάνει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων».

Η Νίκη Κεραμέως, θεωρώντας ότι οι πολλαπλές και εκ διαμέτρου αντίθετες απαντήσεις που δίνει η ευρωβουλευτής της ΝΔ τα τελευταία 24ωρα για το πού βρήκε τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων του εξωτερικού, καλύπτει και την πολιτική ευθύνη της ιδίας ως υπουργού, στη συνέχεια πέρασε στο γνωστό αφήγημα ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η υπουργός Εσωτερικών επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας ότι «ξεκάθαρα εργαλειοποιεί το θέμα» και μάλιστα το κάνει για να δυσφημίσει την επιστολική ψήφο. «Το ζήτημα με τα προσωπικά δεδομένα δεν έχει καμία σχέση με την επιστολική ψήφο. Γιατί η αντιπολίτευση πάει να το συνδέσει; Γιατί το καταψήφισε. Προσπαθεί να επιφέρει πλήγμα στην επιστολική ψήφο», υποστήριξε η Νίκη Κεραμέως.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί