Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στα «Greek Tourism B2B Workshop στο Κάιρο, 23-24 Απριλίου 2024

Δηλώστε συμμετοχή

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, συνεχίζοντας τις δράσεις ενίσχυσης της  εξωστρέφειας των μελών του, καλεί τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ως ξενοδόχοι, τουριστικοί πράκτορες ή ιδιοκτήτες ενοικίασης αυτοκινήτων, να δηλώσουν συμμετοχή στα «Greek Tourism B2B Workshop», τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Κάιρο, 23-24 Απριλίου  2024. 

Στις προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις θα συμμετάσχουν 50-60 τουριστικοί πράκτορες της Αιγύπτου, με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων – συμφωνιών με τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες του Ν. Ηρακλείου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 15/3/2024 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική  αίτηση στο: https://bit.ly/4a7QBOz ή αποστέλλοντας μήνυμα στο email: stefanoudaki@ebeh.gr

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου πρόκειται να επιδοτήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων μελών του καλύπτοντας μέρος των εξόδων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης  του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, 

Υπεύθυνη, Λένα Στεφανουδάκη τηλ. 2810247034, email: stefanoudaki@ebeh.gr.

Τα  Β2Β  workshops τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με την συμμετοχή και της Περιφέρειας Κρήτης, με σκοπό την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού πολυτελείας και ταυτόχρονα την ανάδειξη της πλούσιας ελληνικής γαστρονομίας.

Ελλάδα και Αίγυπτος συνδέονται με στενούς δεσμούς φιλίας και οι  προοπτικές διεύρυνσης της ήδη εξαιρετικής συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού φαίνονται εξαιρετικές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί