Χειροπέδες στον άνδρα που κυνήγησε με πλάστη ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο

Φαίνεται να διέπραξε επιπλέον επτά περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα και καταστήματα

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε η αστυνομία μετά το περιστατικό στο μίνι μάρκετ του Ηρακλείου.

Δείτε: Ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο κυνήγησε με πλάστη επίδοξο ληστή που είχε μαχαίρι! (βίντεο)

Παράλληλα εξιχνιάστηκαν και 7 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, τις οποίες φαίνεται να διέπραξε ο δράστης.

Συγκεκριμένα, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι από την 13/02/2024 διέπραξε επιπλέον, επτά περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα και καταστήματα και συγκεκριμένα αφαίρεσε δύο δίκυκλα μοτοποδήλατα, χρηματικό ποσό συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ηχοσύστημα, εργαλεία και τρόφιμα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν (7) υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων και απόπειρα ληστείας, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

  Αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικά μηχανήματα, εργαλεία και διάφορα αντικείμενα 

Συνελήφθη σήμερα (22.02.2024) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών τις οποίες διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. 

Ειδικότερα χθες (21.02.2024) τα ξημερώματα άγνωστος δράστης με την απειλή μαχαιριού σε βάρος της ημεδαπής ιδιοκτήτριας επιχείρησης, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το ταμείο του καταστήματος χωρίς αποτέλεσμα, και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και την εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε την παραπάνω απόπειρα ληστείας ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι από την 13/02/2024 διέπραξε επιπλέον, επτά (7) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα και καταστήματα και συγκεκριμένα αφαίρεσε δύο (2) δίκυκλα μοτοποδήλατα, χρηματικό ποσό συσκευή κινητής τηλεφωνίας, ηχοσύστημα, εργαλεία και τρόφιμα.

Κατόπιν έρευνας βρέθηκαν κλαπέν κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και μία από τις αφαιρεθείσες μοτοσυκλέτες, τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί