Το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου… δίπλα στην «Κοινωνική Αφύπνιση»

Σε μια ακόμα κίνηση αλληλεγγύης και ανθρώπινου φιλότιμου προχώρησε το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου, με τη δήλωση στήριξης στις δράσεις της νέας εθελοντικής επιστημονικής – κοινωνικής ομάδας «Κοινωνική Αφύπνιση».

Σε επικοινωνία του Προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κου Μανώλη Χαχλιούτη με τον υπεύθυνο και επικεφαλής της «Κοινωνικής Αφύπνισης», τον Κοινωνικό Λειτουργό κ. Γιώργο Σαριδάκη τέθηκαν βασικά θέματα συνεργασίας και στήριξης της όλης προσπάθειας ως προς το όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Μάλιστα, στην πρώτη δράση και ανοιχτή-δημόσια εκδήλωση της «Κοινωνικής Αφύπνισης»  με αναφορά την Ενδοοικογενειακή Βία και την Κακοποίηση Παιδιών και Γυναικών και η οποία θα ανακοινωθεί, επισήμως, εντός των επόμενων ημερών το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου πρόκειται να είναι ο κεντρικός χορηγός του εγχειρήματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρόλο που δεν μετρά πολλές ημέρες η ανακοίνωση δημιουργίας της «Κοινωνικής Αφύπνισης», αρκετοί είναι οι εκπρόσωποι νευραλγικών υπηρεσιών και σημαντικών φορέων που εξέφρασαν την ενθάρρυνση και έμπρακτη συμπαράσταση απέναντι σε αυτή την πρωτοβουλία και νέα προσπάθεια.

Εντούτοις, σε άμεσο χρόνο θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο η σύμπραξη της «Κοινωνικής Αφύπνισης» και η διασύνδεση με κοινωνικούς φορείς και υπηρεσίες για το κοινό καλό και όφελος. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί