Ηράκλειο: Είχαν στο διαμέρισμα πάνω από 3 κιλά κάνναβης και 104 γρ. κοκαΐνης – Χειροπέδες σε δύο άνδρες (Φωτο)

Χειροπέδες σε δύο άνδρες πέρασε η αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης στο Ηράκλειο, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σε έλεγχο των αστυνομικών και σε έρευνες που ακολούθησαν σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κιλά κάνναβης, 104 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 9.330 ευρώ και ζυγαριές ακριβείας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  περισσότερα από 3 κιλά κάνναβης  και 104 γραμμάρια κοκαΐνης  

 Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό  9.330 ευρώ και ζυγαριές ακριβείας

Συνελήφθησαν  χθες (23.01.2024) το απόγευμα στο Ηράκλειο  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν οι αλλοδαποί σε περιοχή του Ηρακλείου και ακινητοποιήθηκαν. Σε έλεγχο που τους έγινε  και σε έρευνες που ακολούθησαν σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν ως χώρο  αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών και στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 3 κιλά και 171 γραμμάρια κάνναβης
  • 104 γραμμάρια κοκαΐνης
  • Χρηματικό ποσό 9.330 ευρώ
  • Δυο ζυγαριές

Επίσης κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων 

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί