MINOAN LINES: Ταξίδι στην Κρητική γαστρονομία

Κρητικό μενού στα πλοία FESTOS PALACE και KNOSSOS PALACE, με την υπογραφή της αγαπημένης μαγείρισσας της Κρήτης, Νεκταρίας Κοκκινάκη και με το Σήμα Ποιότητας Κρητικής Κουζίνας της Περιφέρειας Κρήτης

Το Κρητικό μας το μενούμόλις το δοκιμάσεις,

θα σκέφτεσαι Μινωικές, στην Κρήτη για να φτάσεις

Η MINOAN LINES, ένα από τα ισχυρότερα brand names στον χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας, που για περισσότερα από 50 χρόνια μας ταξιδεύει από και προς την Κρήτη, «ξεκλειδώνει» την πιο πλούσια γαστρονομική εμπειρία στα εστιατόρια των Cruise Ferries FESTOS PALACE και KNOSSOS PALACE.Η εμβληματική ελληνική εταιρεία εμπλουτίζει τις υψηλού επιπέδου εν πλω υπηρεσίες της, χαρίζοντας στη διεθνώς αναγνωρισμένη, πλούσια Κρητική κουζίνα, μία διακεκριμένη θέση στα εστιατόρια των πλοίων της. Δώδεκα συνταγές με αγνές πρώτες ύλες που προέρχονται από παραγωγούς της Κρήτης, αυθεντικά παραδοσιακά πιάτα με φρέσκα υλικά από την κρητική γη και θάλασσα, με την υπογραφή της μαγείρισσας Νεκταρίας Κοκκινάκη, που με έμπνευση από τις ρίζες της επιμελείται ένα μενού «ωδή» στη μινωική γη. Μία συμφωνία γεύσεων που μας ταξιδεύει στην καρδιά της Κρήτης, πριν ακόμη «δέσει» το πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου. Το νέο à la carte  Κρητικό μενού προσφέρεται από τα εστιατόρια των πλοίων FESTOS PALACE και KNOSSOS PALACE τηςMINOAN LINES, μαζί με τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες επιλογές, στα δρομολόγια Πειραιάς-Ηράκλειο-Πειραιάς και είναι πιστοποιημένο με το σήμα ποιότητας «Κρητική Κουζίνα» της Περιφέρειας Κρήτης.

Η παρουσίαση του Κρητικού Μενού με την υπογραφή της Νεκταρίας Κοκκινάκη πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του πλοίου KNOSSOS PALACE σε ένα μεσημεριανό γεύμα γεμάτο γεύσεις και μουσικές της  Κρήτης από τον αγαπημένο Κρητικό λυράρη και τραγουδιστή, Γιώργο Βογιατζάκη και τον δεξιοτέχνη λαουτίστα Μιχαήλ Λυμάκη. Στο πλαίσιο του γεύματος, πραγματοποιήθηκε και η απονομή του σήματος ποιότητας «Κρητική Κουζίνα» της Περιφέρειας Κρήτης, από τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Τζεδάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί