Νέος Κόσμος: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για τη διαρροή των βίντεο με τον νεκρό Ζαμπούνη

Ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης βρέθηκαν δύο αστυνομικοί οι οποίοι κατηγορούνται ότι διέρρευσαν στα ΜΜΕ βίντεο όπου διακρίνεται η σορός του 44χρονου, ο οποίος εκτελέστηκε στο Νέο Κόσμο.

Να σημειωθεί ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε έχει ήδη διαβιβαστεί και σε εισαγγελέα που διενεργεί προκαταρκτική έρευνα για τη διαρροή οπτικοακουστικού υλικού που καταγράφεται η στιγμή της δολοφονίας του 44χρονου.

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν και τους αποδόθηκε το πλημμέλημα της παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου εξαιτίας της καταγραφής και της διαρροής του υλικού.

Ανέβασαν το βίντεο σε ομαδική συνομιλία αστυνομικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο το “ανέβασαν” σε μία ομαδική συνομιλία αστυνομικών και από εκεί βρέθηκε να διανέμεται σχεδόν παντού στο διαδίκτυο.

Σε βάρος των αστυνομικών, βρίσκεται σε εξέλιξη και ΕΔΕ και αναμένονται και διοικητικές ποινές.

Αποδέχτηκαν την κατηγορία

Κατά πληροφορίες, αποδέχθηκαν την κατηγορία υποστηρίζοντας που κατέγραψαν και διέρρευσαν το βίντεο.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκαν για να δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου.

Η στιγμή της εκτέλεσης

Το θύμα της επίθεσης καθόταν στη θέση του πολυτελούς τζιπ BMW που είχε, όταν οι δράστες σταμάτησαν με ένα τζιπ Lexus δίπλα του, κατέβηκαν και γάζωσαν με αυτόματα όπλο το αυτοκίνητό του και τον ίδιο. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν ξανά στο κλεμμένο από εταιρεία -όπως όλα δείχνουν- όχημα, το οποίο βρέθηκε αργότερα καμένο, επί της Λ. Αθηνών, στο Δαφνί.

Να σημειωθεί πως στο σημείο της εκτέλεσης εντοπίστηκαν 97 κάλυκες, ενώ πίσω από αυτή βρίσκονται επαγγελματίες – εκτελεστές.

Στα βίντεο διακρίνεται ο 44χρονος, ενώ είναι έτοιμος να μπει στο αμάξι του. Δευτερόλεπτα αργότερα ένα αυτοκίνητο σταματάει πίσω ακριβώς από το δικό του, από το οποίο βγαίνουν δύο άτομα και τον γαζώνουν με καλάσνικοφ.

Ένας εκ των δραστών, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι ο 44χρονος είναι όντως νεκρός, ανοίγει την πόρτα του οχήματος και με περίστροφο τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση.

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο της εκτέλεσης – ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί