«Καρφιά» Μαξίμου για Σαμαρά: «Γνωρίζει από αποχή καθώς απείχε από το σύμφωνο συμβίωσης»

Το Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε έστω και δειλά να σηκώσει το γάντι κατά του Αντώνη Σαμαρά μετά τα καρφιά του πρώην πρωθυπουργού για την προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους βουλευτές της ΝΔ να απέχουν από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών προκειμένου να μην καταψηφίσουν το κυβερνητικό νομοσχέδιο.

Ο Παύλος Μαρινάκης όταν ρωτήθηκε σχετικά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, είπε ότι ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει από αποχή από το 2015 και το σύμφωνο συμβίωσης.

«Η αποχή είναι μια στάση κοινοβουλευτική. Ο κ. Σαμαράς το γνωρίζει πέραν από πρώην πρωθυπουργός, έμπειρος κοινοβουλευτικός, ο ίδιος στη ψηφοφορία για το σύμφωνο συμβίωσης ούτως ή άλλως είχε επιλέξει την αποχή» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιβεβαιώνοντας ότι μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην πρωθυπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή ρωτήθηκε -κατά την παρουσία του στην κοπή της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας – για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί αποχής των βουλευτών της ΝΔ εάν διαφωνούν με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και η απάντησή του σίγουρα θα δημιουργήσει νευρικότητα στο Μαξίμου καθώς ο πρώην πρωθυπουργός έχει ισχυρούς δεσμούς με γαλάζια στελέχη.

Όπως είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς: «Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί