Βόλος: «Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα

Τα πρώτα λόγια του 50χρονου που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του: «Εγώ σας πήρα τηλέφωνο. Θέλω να παραδοθώ. Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε με δάκρυα στα μάτια

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά την είδηση για τη δολοφονία ενός 32χρονου με δράστη έναν 50χρονο πατέρα, που αποφάσισε να σκοτώσει τον βιαστή της κόρης του.

Δείτε: Έγκλημα στον Bόλο: Σκότωσε τον αδερφό της γυναίκας του γιατί βίαζε επί χρόνια την κόρη του

Ο 50χρονος έμαθε για το μαρτύριο που βίωνε η κόρη του από 9 ετών στα χέρια του 32χρονου, ο οποίος αφού την βίαζε, στη συνέχεια την απειλούσε έχοντας βιντεοσκοπήσει τις χυδαίες και αποτρόπαιες πράξεις του, παίρνοντάς της χρήματα!

Ο πατέρας της 18χρονης, σήμερα, κοπέλας, όταν έμαθε τα όσα ζούσε το παιδί του όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να πάρει τον Νόμο στα χέρια του.

Κάλεσε τον 32χρονο σε συνάντηση με ψεύτικη αφορμή (βλάβη στο αυτοκίνητο) και τον σκότωσε με μια σφαίρα από την καραμπίνα την οποία κατείχε νόμιμα

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία λέγοντάς τους «σκότωσα άνθρωπο, έρχομαι να παραδοθώ».

Ξεκίνησε να περπατά προς το αστυνομικό τμήμα Βόλου, όπου στο δρόμο τον σταμάτησε ένα περιπολικό καθώς κρατούσε την καραμπίνα στα χέρια.

«Εγώ σας πήρα τηλέφωνο. Θέλω να παραδοθώ. Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου», είπε με δάκρυα στα μάτια ο 50χρονος, ο οποίος ήταν σε σοκ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη άνδρας στο Βόλο για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 50χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον 33χρονος Αλβανό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί