Γ. Κύρτσος: Με εντολή Μαξίμου και εκτέλεση ΕΥΠ, μου έβαλαν «κοριό» λίγα 24ωρα μετά τη διαγραφή μου από τη ΝΔ

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος μου ήταν μία πολιτική μεθόδευση του γραφείου του πρωθυπουργού, το οποίο έχει με βάση τον νόμο που ψήφισε η ΝΔ, την άμεση ευθύνη για την ΕΥΠ»

Με «εντολή Μαξίμου και εκτέλεση ΕΥΠ» αποκαλύπτει ο Γιώργος Κύρτσος ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΔΑΕ έγινε η παρακολούθησή του από τα μέσα Φεβρουαρίου 2022 έως τον Οκτώβριο του 2022.

«Αυτό σημαίνει ότι άρχισαν να με παρακολουθούν σαν… επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια, λίγα 24ωρα μετά τη διαγραφή μου από τη ΝΔ με απόφαση της ηγεσίας» υπογραμμίζει ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Πρακτικές που δείχνουν ότι το κράτος, όποτε το κρίνει πολιτικά σκόπιμο μετατρέπεται σε παρακράτος. Ιδιαίτερα επικίνδυνη εξέλιξη» σχολιάζει με νόημα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη ο Γιώργος Κύρτσος επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Γιάννη Μαντζουράνη. Ο ευρωβουλευτής κατέθεσε στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση σε σχέση με τη μήνυση που έχει υποβάλλει σε βάρος του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, της πρώην Εισαγγελέως Εφετών που ήταν αρμόδια για την ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου, της πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Συλλογής και Ανάλυσης Πληροφοριών Ευαγγελίας Γεωργακοπούλου, όπως και κατά παντός υπευθύνου, για την υπόθεση των υποκλοπών

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος μου ήταν μία πολιτική μεθόδευση του γραφείου του πρωθυπουργού, το οποίο έχει με βάση τον νόμο που ψήφισε η ΝΔ, την άμεση ευθύνη για την ΕΥΠ» υπογράμμισε σε δηλώσεις του εξερχόμενος του ανώτατου δικαστηρίου. 
 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί