Στέφανος Κασσελάκης: Φεύγω γεμάτος από τις αγκαλιές και τη θέρμη Ελλήνων και Τούρκων της Κωνσταντινούπολης

«Είμαστε, ως αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά, υπέρ του θετικού διαλόγου, της θετικής ατζέντας, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας», αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου στην Πόλη για τα Θεοφάνια, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου

«Φεύγω γεμάτος από τις αγκαλιές και τη θέρμη των Ελλήνων και των Τούρκων της Κωνσταντινούπολης. Με την πεποίθηση ότι η ειρήνη είναι κοινό ζητούμενο των δύο λαών» επισημαίνει.

«Ανέφερα χθες την ευγνωμοσύνη μου στον Οικουμενικό Πατριάρχη για την πρόσκλησή του.

Σήμερα, ήρθε να προστεθεί το δέος της ξενάγησης στη Μεγάλη του Γένους Σχολή», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Έχω ρίζες στην Πόλη. Ο προπάππους μου και η γιαγιά μου ήταν από εκεί. Άρα αισθάνθηκα συγκινημένος και «σαν στο σπίτι μου» στην Κωνσταντινούπολη.

Ανέφερα χθες την ευγνωμοσύνη μου στον Οικουμενικό Πατριάρχη για την πρόσκλησή του.

Σήμερα, ήρθε να προστεθεί το δέος της ξενάγησης στη Μεγάλη του Γένους Σχολή.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου στην Πόλη για τα Θεοφάνια, είχα συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Τον ευχαρίστησα για τη στήριξη που έχει δώσει στην ελληνορθόδοξη κοινότητα στην Κωνσταντινούπολη, σε πολλά ζητήματα, και κυρίως σε θέματα υποδομών.

Είμαστε, ως αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά, υπέρ του θετικού διαλόγου, της θετικής ατζέντας, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Φεύγω γεμάτος από τις αγκαλιές και τη θέρμη των Ελλήνων και των Τούρκων της Κωνσταντινούπολης. Με την πεποίθηση ότι η ειρήνη είναι κοινό ζητούμενο των δύο λαών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί