Πέθανε ο Βασίλης Καρράς

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Βασίλης Καρράς, σε ηλικία 70 ετών. 

Ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή την παραμονή των Χριστουγέννων, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα.

Νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη, όπου έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα, ο οποίος γεννήθηκε το 1953 στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας. Στα 16 του έτη ήρθε η πρώτη επαφή με το τραγούδι, καθώς ο νεαρός τότε Βασίλης Καρράς εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την απασχόλησή του ως μηχανικός αυτοκινήτων. 

Η πορεία του στο τραγούδι χαρακτηρίστηκε από πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά και από πολλές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες.

Κάποιοι από αυτούς ήταν: Δημήτρης Ρακιτζής, Φοίβος, Γιώργος Θεοφάνους, Αλέκος Χρυσοβέργης Σπύρος Γιατράς, Εύη Δρούτσα, Πάνος Φαλάρας, Χρήστος Δάντης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Χρήστος Νικολόπουλος και άλλοι.

Συνεργάστηκε επίσης με μεγάλα ονόματα του λαϊκού, αλλά και του έντεχνου τραγουδιού, όπως οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης καθώς και ο Πλούταρχος, μεταξύ άλλων.
 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί