Ασπρόπυργος: Προφυλακιστέοι ο 20χρονος και ο 17χρονος για την θανατηφόρα καταδίωξη

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 17χρονος και ο 20χρονος που εμπλέκονται στην αιματηρή καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ και τον τραυματισμό του 33χρονου συνεπιβάτη του, έπειτα από σύγκρουση της μοτοσυκλέτας τους με περιπολικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 20χρονος, ο οποίος είναι ο οδηγός ενός εκ των δύο οχημάτων αποδέχτηκε ορισμένες από τις κατηγορίες για κλοπές αυτοκινήτων αλλά αρνήθηκε ότι αποτελεί μέλος συμμορίας και ότι οδηγούσε επικίνδυνα.

Ο 17χρονος ξάδερφος του αρνήθηκε πως είχε οποιαδήποτε σχέση με τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού και υποστηρίζει ότι το αυτοκίνητο που επέβαινε εκείνος κατευθύνθηκε προς το Πέραμα.

Οι δύο νεαροί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση, εξαιτίας της οποίας διαλύθηκε η μοτοσικλέτα των αστυνομικών που τους καταδίωκαν.

Ο 17χρονος αντιμετωπίζει επιπλέον την κατηγορία για παράβαση του νόμου για μη έκδοσης ταυτότητας. Σύμφωνα με την αστυνομία, για την υπόθεση, αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί