Κακοκαιρία: Προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας

Στα «κόκκινο» είναι από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (21/12) η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με τους οδηγούς που κινούνται στον Κηφισό να «στενάζουν» λόγω φωτιάς σε αυτοκίνητο που έχει μπλοκάρει δύο λωρίδες.

Ειδικότερα, στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του Κόκκινου Μύλου, έκλεισαν δύο λωρίδες στο ρεύμα προς τον Πειραιά εξαιτίας του φλεγόμενου οχήματος, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με τεράστια δυσκολία.

Αλλά και στο άλλο ρεύμα του Κηφισού η κατάσταση δεν είναι καλύτερη, καθώς το μποτιλιάρισμα ξεκινά από τον Ρέντη και εκτείνεται μέχρι την Καλυφτάκη.

Την ίδια ώρα, δύσκολη παραμένει η κατάσταση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Οδού Αγία Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο, όπου έκλεισε η δεξιά λωρίδα λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων..

floisbos2 b9833
floisbos33 00673

Καθυστερήσεις επίσης καταγράφονται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, την Κηφισίας, τη Μεσογείων, όπως και στη Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στην Ηλιούπολη.

Παράλληλα, υπομονή θα πρέπει να κάνουν και οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας) στο ρεύμα προς Ελευσίνα, καθώς καταγράφεται αρκετά υψηλή κίνηση από το Χαϊδάρι μέχρι και τη λίμνη Κουμουνδούρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί