Ηράκλειο: Κατέρριψαν ξανά το Ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες διαδοχικές  δίδυμες κάμψεις! (βίντεο)

Ο Γιώργος Κοτσιμπός και ο Απόστολος Δέρβας κατέρριψαν ξανά το “Παγκόσμιο Ρεκόρ για τις περισσότερες διαδοχικές  δίδυμες κάμψεις!

https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/210050-most-consecutive-tandem-push-ups

Ο Γιώργος Κοτσιμπός 46 ετών, με καταγωγή από το μικρό ορεινό χωριό Οινοχώρι Φωκίδος, και ο Απόστολος Δέρβας 46 ετών, με καταγωγή από την Καισαριανή, που τώρα κατοικούν στην Κρήτη, κατέρριψαν το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για “Τις περισσότερες διαδοχικές δίδυμες (tandem) κάμψεις”. 

Έφτασαν στον εκπληκτικό αριθμό των 51 επαναλήψεων, ξεπερνώντας το δικό τους προηγούμενο ρεκόρ των 43! 

Δέρβας και Κοτσιμπός, προπονήθηκαν μεθοδικά για μήνες, προσπαθώντας να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Το ρεκόρ σημειώθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης και ανακοινώθηκε επίσημα από τον Οργανισμό Guinness στις 5 Δεκεμβρίου 2023. 

Η προσπάθεια και η επιμονή τους απέδωσαν καρπούς, χαράσσοντας τα ονόματά τους στο “βιβλίο των ρεκόρ” για ακόμα μια φορά.

“Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο επίτευγμα που οφείλεται στη σκληρή δουλειά και την ακλόνητη αποφασιστικότητα”, δήλωσε ο Γιώργος Κοτσιμπός. “Είχαμε πίστη στις ικανότητές μας και ξέραμε ότι μπορούσαμε να ξεπεράσουμε το ορόσημο των 50 επαναλήψεων”. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί