Στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου το «Ενσυναίσθηση & Ζώα»

Στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου βρέθηκε το «Ενσυναίσθηση & Ζώα» του «Ζωφόρου Κρήτης», μετά από κάλεσμα της Διευθύντριας του σχολείου

Στις 6/12/2023 στο πλαίσιο εργαστηρίων δεξιοτήτων και στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των παιδιών προς τα άλλα συναισθανόμενα όντα : τα ζώα μας καλεσε η Εξαιρετική Δντρια του 14ου Δημοτικου Σχολειου κ Ανθη Χαλκιαδακη και πραγματοποιήσαμε το πρόγραμμα ”Ενσυναίσθηση και Ζώα” της Επίκουρης Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Κοντου Μαρίας,που ανήκει στην ΠΦΠΟ που ειναι εγκεκριμένο απο το ΙΕΠ .

28 μαθητές της τρίτης και 40 μαθητές της έκτης τάξης παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το πρόγραμμα από την εθελόντρια της Ζωφόρου κ.Παπαδάκη Χρυσούλα και των σκυλιών Όσκαρ και της ανάπηρης Αριστέας.

Γκεσττης παρέας η εκπαιδεύτρια του κυνοκομειου κ.Περιστέρη Σοφία και η μαύρη Καλλονη Ριρη . Γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα και το απολαύσαμε…

Αξίες Ζωής που έχουμε Τεράστια ανάγκη πιά, περνούν στα παιδιά μέσα απ αυτήν την διαδραστική επικοινωνία του Προγράμματος !Αυτός είναι και ο σκοπός του….

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί