Βύρωνας: Πειραματόζωο στα χέρια εμπόρων ναρκωτικών 16χρονη – Εγκεφαλικά νεκρή μετά από υπερβολική δόση

Μια 16χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Δυστυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις προσπάθειες των ιατρών η 16χρονη δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr το ΕΚΑΒ μετέφερε στο νοσοκομείο την 16χρονη, η οποία υπέστη ανακοπή με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατο με την ανήλικη να είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Το 16χρονο κορίτσι είχε κάνει υπερβολική χρήση από ναρκωτικές ουσίες σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στον Βύρωνα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έπεσε σε κώμα και άνδρας ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την νεαρή από μονοκατοικία, την εξώπορτα της οποίας άνοιξε μια γυναίκα.

Παράλληλα, όπως ανέφερε το μεσημεριανό δελτίο του OPEN και η αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου,οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι άτομα ως μέλη επικίνδυνης σπείρας ναρκεμπόρων, από τα οποία δύο είναι ανήλικα και φαίνεται ότι εμπορεύονταν ηρωίνη, χασίς, σίσα και άλλα ναρκωτικά.

Μάλιστα, υπήρχε και μια μονοκατοικία, στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν και έκαναν χρήση ναρκωτικών οι περισσότεροι ανήλικοι. Από αυτή τη μονοκατοικία το ασθενοφόρο πήρε και το παιδί για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο. Και στη Γλυφάδα οι αστυνομικοί εντόπισαν μια μισογκρεμισμένη κατοικία, στην οποία οι έμποροι ναρκωτικών έκρυβαν τις ποσότητες.

Συγκλονιστικά είναι όσα υπάρχουν και στη δικογραφία και τα όσα περιέγραψε η μητέρα. Όπως ανέφερε, το κορίτσι δεχόταν ψυχολογική πίεση και όταν την έψαχνε και την έπαιρνε τηλέφωνο, όπως λέει, σήκωναν το τηλέφωνο οι έμποροι ναρκωτικών και δεν την άφηναν να της μιλήσει.

Στη δικογραφία υπάρχουν καταθέσεις και των υπολοίπων παιδιών της παρέας της 16χρονης, που περιγράφουν πώς την βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση και πώς άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους για την κατάσταση που είναι και τι πρέπει να κάνουν. Ένα από τα παιδιά περιέγραψε πώς γινόταν η προμήθεια των ναρκωτικών και πώς όταν ειδοποίησαν κάποιον από τους μεγαλύτερους για το τι είχε συμβεί, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ρωτήσει εάν υπάρχουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών μέσα στο σπίτι και πώς πρέπει να τις κρύψουν.

Σοκ προκαλεί και πως, σύμφωνα με την δικογραφία, όταν οι έμποροι ήθελαν να κάνουν κάποια δοκιμή για ναρκωτικά, χρησιμοποιούσαν ως πειραματόζωο το ανήλικο κορίτσι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί