Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους στο Μάλεμε 

Βίντεο από στιγμή της μοιραίας πτώσης του μικρού αεροσκάφους στο Μάλεμε, στην Κρήτη, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πλάνα που πρόβαλε το Μέγκα, από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ότι αρχικά το αεροπλάνο ακολουθεί σωστή πορεία προς τη Σούδα. Στην συνέχεια για κάποιο ανεξήγητο κάνει στροφή και μετά από λίγο πέφτει στην θάλασσα.

Δείτε:

Μικρό αεροσκάφος έπεσε ανοικτά του Μάλεμε – Αγνοούνται οι δύο επιβαίνοντες (φωτο)

Τραγωδία: Νεκροί οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που έπεσε στο Μάλεμε (βίντεο)

Αυτός ήταν ο πιλότος του μοιραίου ανεμόπτερου – Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τραγωδία στην Κρήτη: Πένθος για τους δύο νεκρούς – Ποιοι ήταν οι δύο πιλότοι του μοιραίου αεροσκάφους

Το ανεμόπτερο εντοπίστηκε την Πέμπτη βυθισμένο περίπου μισό ναυτικό μίλι μακριά από την παραλία. Λίγο αργότερα δύτες ανέσυραν νεκρούς τους δύο επιβαίνοντες που εντοπίστηκαν δεμένοι στα καθίσματά τους.

Ο ναυαγοσώστης Παύλος Λιτινάκης, που ήταν ένας από τους ανθρώπους που εντόπισαν τις σωρούς των αδικοχαμένων ανδρών, δήλωσε: «Βρήκαμε ένα πλωτό. Πήγαμε και είδαμε το αεροσκάφος. Δεν είχαμε μαζί μας καταδυτικό εξοπλισμό. Έκανα τον απεγκλωβισμό με τις ανάσες. Ήταν δεμένοι, δεν είχαν κάνει καμία προσπάθεια να βγουν. Είχαν εκδορές. Πιθανόν να έχασαν τις αισθήσεις τους ή και τη ζωή τους στην πρόσκρουση».

Το πρωί της Παρασκευής τα συντρίμμια εκβράστηκαν στην ακτή. Το αεροσκάφος ανελκύστηκε από γερανό και μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο για να εξεταστεί από εμπειρογνώμονες.

Την ζωή τους έχασαν ο κυβερνήτης Θεόδωρος Πάντος, πρόεδρος της αερολέσχης Δυτικής Αθήνας και ο συγκυβερνήτης και αδελφικός του φίλος Κωνσταντίνος Καραμπίνης, που ήταν επίσης μέλος της αερολέσχης.

Ο γιος του Θεόδωρου Πάντου μίλησε στο Μέγκα και ανέφερε: «Παρακολουθούσα το στίγμα στο κινητό και είδα ότι ήταν χαμένο και μετά πήρα τηλέφωνο και το έμαθα» . «Ο πατέρας μου ήταν τρομερός άνθρωπος. Ήταν πολύ ξαφνικό. Πολύ κοντά στην ακτή, ρηχά. Μιλάμε για άνθρωπο εκπαιδευμένο, με εμπειρία» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί